Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ross McCullam: Στραγγάλισε συνάδελφο στο πατρικό του - Έστειλε μήνυμα «αν γύρισε ασφαλής»

Ross McCullam: Στραγγάλισε συνάδελφο στο πατρικό του – Έστειλε μήνυμα «αν γύρισε ασφαλής»

Καταδίκη για την άγρια δολοφονία της 23χρονης Megan Newborough.

Ενενήντα λεπτά χρειάστηκαν για να καταδικαστεί ο 30χρονος Ross McCullam για τη δολοφονία της 23χρονης συναδέλφου του Megan Newborough.

«Ελπίζω να σε στοιχειώνει» ήταν τα λόγια της αδερφής της αδικοχαμένης Megan Newborough. Ο 30χρονος τεχνικός εργαστηρίου Ross McCullam, που στραγγάλισε και έκοψε τον λαιμό της 23χρονης συναδέλφου του που εργαζόταν στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, καταδικάστηκε σε ισόβια.

Αποκάλυψη: Τα Εμιράτα «κάρφωσαν τον Παντσέρι – Ο Τζόρτζι ως διπλός «κατάσκοπος» Κατάρ και Μαρόκου

Ο δικαστής Philip Head χαρακτήρισε τη δολοφονία ως ένα «πραγματικά φρικτό» έγκλημα. «Ήταν φοβερή ατυχία της να εμπλακεί σε σχέση μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Ross McCullam.

Ο δράστης της άγριας δολοφονίας ισχυρίστηκε ότι ενήργησε τυφλωμένος από οργή. Όλα έγιναν στο πατρικό του σπίτι στις 6 Αυγούστου του 2021 μετά από ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εταιρεία Ibstock όπου εργάζονταν και οι δύο. Ο δράστης επιχείρησε να συνδέσει το ανατριχιαστικό του έγκλημα με μη διαγνωσμένο μετατραυματικό στρες που προκλήθηκε από σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στην παιδική του ηλικία.

Ήθελε να κουκουλώσει την άγρια δολοφονία

Η ψυχραιμία του όμως ήταν εξαιρετική στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του. Μετά την άγρια δολοφονία, πέταξε το πτώμα της και άλλαξε τα ρούχα του που ήταν μέσα στα αίματα.

Έστειλε μάλιστα μήνυμα στο κινητό της, γράφοντας «ήσουν καταπληκτική». Προσποιήθηκε επίσης ότι ενδιαφέρεται για το κατά πόσο επέστρεψε ασφαλής σπίτι.

«Ελπίζω να σε στοιχειώνει» ήταν τα λόγια της Claire, μεγαλύτερης αδερφής του θύματος, περιγράφοντας τον 30χρονο Ross McCullam ως τέρας. «Ο ορισμός του τέρατος είναι σκληρός, τρομακτικός και διαβολικός. Προς ανακούφισή μου, ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε ως τέρας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Είσαι μια απρόβλεπτη απειλή, ένας κίνδυνος για τις γυναίκες. Εμμονικός με τους κατά συρροή δολοφόνους», προσέθεσε, τονίζοντας ότι φαινόταν να έχει έμμονη και με τη δική του φήμη.

Η οικογένειά της είναι πεπεισμένη ότι ο δράστης επιχείρησε να αποκεφαλίσει την 23χρονη. Η εκτίμησή τους στηρίζεται στα επτά ξεχωριστά τραύματα στον λαιμό της.

«Πιστεύουμε απόλυτα ότι προσπάθησε να αποκεφαλίσει τη Megan. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να συμβιβαστούμε με την άγρια κακοποίησή της», υπογράμμισε η αδερφή της αδικοχαμένης 23χρονης. «Πάντα πίστευε ότι μπορεί να αλλάξει τους ανθρώπους. Αλλά το να αλλάξεις τους διαβολικούς ανθρώπους δεν είναι δυνατό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

«Την ξεγέλασες, τη δολοφόνησες, την κακοποίησες. Ελπίζω να σε στοιχειώνει».

Ο συντετριμμένος πατέρας της 23χρονης Megan δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που διαλύθηκε από έναν διαβολικό άνθρωπο. Είναι σαν ταινία τρόμου, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία. Η ιστορία της Megan, η ιστορία μας».

Πηγή: Mirror

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024