Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Πέρασαν από το Γεντί Κουλέ με γκολάρα του Έρλινγκμαρκ οι Περιστεριώτες

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Πέρασαν από το Γεντί Κουλέ με γκολάρα του Έρλινγκμαρκ οι Περιστεριώτες

Χάρη στο πανέμορφο γκολ του Αούγκουστ Έρλινγκμαρκ στο 43′, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦΗ και να ξεκινήσει με το δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν στο «Γεντί Κουλέ», για την 14η αγωνιστική της Super League και πρώτη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν τελικά το τρίποντο, χάρη στο γκολ του Αούγκουστ Έρλινγκμαρκ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες να βρει τουλάχιστον ένα γκολ, το πέτυχε με τον Βούρου στο 51′, ωστόσο ο σκόρερ των Κρητικών ήταν εκτεθειμένος και το 0-1 παρέμεινε.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έψαχνε τον τρόπο να πατήσει την περιοχή του Ατρομήτου. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό, όταν ο Γιαννιώτης απέκρουσε το φαλτσαριστό σουτ του Ντικό. Στο 41′ ήρθε η φάση που καθόρισε τελικά το παιχνίδι. Ο Έρλινγκμαρκ είδε την μπάλα να του στρώνεται εκτός περιοχής και με ένα υπέροχο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε και πάλι δυνατά, και στο 51′ κατάφερε να βρει δίχτυα με την προβολή του Βούρου, έπειτα από φάουλ του Τοράλ, με το γκολ να ακυρώνεται τελικά μετά από χρήση VAR.

Στο 64′ οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με σουτ του Ντίκο από τα αριστερά της περιοχής. Ο ΟΦΗ συνέχιζε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης αλλά το 1-0 υπέρ του Ατρομήτου δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Τοράλ, Μπιφουμά, Ντίκο

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Τζαβίδας






Sports in

Μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της Φιορεντίνα για τον τελικό: Πόσα εισιτήρια έχουν διατεθεί

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην Αθήνα, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024