Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ο μοιραίος καυγάς που οδήγησε στο άγριο φονικό

Θεσσαλονίκη: Ο μοιραίος καυγάς που οδήγησε στο άγριο φονικό

Το απόγευμα της Τετάρτης, γείτονες της άτυχης γυναίκας άκουσαν κραυγές από το σπίτι της και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν χθες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, όταν αντίκρισαν το πτώμα μίας 60χρονης γυναίκας η οποία, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, την είχε σκοτώσει ο 29χρονος γιος της με ένα κουζινομάχαιρο.

Το απόγευμα της Τετάρτης, γείτονες της άτυχης γυναίκας άκουσαν κραυγές από το σπίτι της και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι γείτονες σύμφωνα με μαρτυρίες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανταστούν τι είχε συμβεί καθώς μέχρι και χθες, δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ να υπήρχε κάποιος τσακωμός μεταξύ μητέρας και γιου.

Γαλάτσι: Σε προχωρημένη σήψη η σορός του 37χρονου που βρέθηκε στα Τουρκοβούνια

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα βρήκαν μέσα τον 29χρονο τον οποίο αρχικά προσήγαγαν και εν συνεχεία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα τον συνέλαβαν. Ο 29χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ζούσε σε κοντινή απόσταση από τη μητέρα του την οποία και επισκεπτόταν συχνά.

Το φονικό όπλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν το φονικό,  0 29χρονος είχε έντονο καυγά με την μητέρα του. Κάποια στιγμή, άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο της κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε επίσης και μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο καθ’ ομολογία δράστης το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί για ψυχιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέμα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024