Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος με χωρισμό «βόμβα» - Τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε πασίγνωστο ζευγάρι

Σάλος με χωρισμό «βόμβα» – Τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε πασίγνωστο ζευγάρι

Τι έχει συμβεί;

Όπως σαν «βόμβα» έσκασε ο χωρισμός της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά, περίπου 3 μήνες μετά το γάμο τους, όμως σαν «βόμβα» σκάνε και οι αποκαλύψεις για το λόγο που τους οδήγησε στο διαζύγιο.

Μπορεί από πλευράς της η πρώην παίκτρια του Survivor να κρατά σιγή ιχθύος, ωστόσο, ο πρώην πλέον αγαπημένος της προχώρησε στις πρώτες τους δηλώσεις, στις οποίες φάνηκε αρκετά πληγωμένος.

«Βόμβα» στη showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε τρεις μήνες μετά τον γάμο του

«Δεν μπορώ να πω ότι η είδηση δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Παρόλα αυτά σέβομαι τη δουλειά που κάνετε εσείς και θα απαντάω στις ερωτήσεις που πρέπει να απαντάω» είπε.

«Από όσο ξέρω θα βρεθεί η Σταυρούλα στο Survivor All Star. Ας αφήσουμε τις προσωπικές όμως ερωτήσεις, όλα καλά» είπε όταν η κάμερα τον συνάντησε σε δημόσια έξοδο του με φίλο του.

Τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα σε Χρυσαειδή και Τριβυζά;

Μετά τις δηλώσεις του Παναγιώτη Τριβυζά, στο πλατό της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, έγιναν μερικές πολύ πικάντικες αποκαλύψεις σχετικά με το λόγο που τους έφτασε στο σημείο να πάρουν διαζύγιο λίγο μετά το γάμο τους.

«Σκέψου σε τι αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Σταυρούλα. Τώρα είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει και να δώσει μια απάντηση σε περίπτωση που προκύψει μια δήλωση περαιτέρω. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιδί που είναι αρκετά συγκρατημένος κι επειδή μου έκανε εντύπωση πώς κατά τη διάρκεια του περσινού κύκλου έβγαινε, υποστήριζε, μιλούσε παντού, έστελνε μηνύματα και βλέπω τώρα έναν άντρα αρκετά πληγωμένο…

Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Φαντάζομαι ότι μπαίνοντας στο παιχνίδι χωρίς να μπορείς να έχεις επικοινωνία και να βλέπεις τι ακριβώς συμβαίνει στα media, είναι αρκετά σοβαρό, δεν είναι κάτι απλό» αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024