Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων,

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς έχει κληθεί σε απολογία για τους θανάτους των δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφθασε στα δικαστήρια λίγο πριν της 9 το πρωί της Τετάρτης, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα η απολογία της.

Πισπιρίγκου: Εξέταση κι άλλων μαρτύρων πριν την απολογία της, ζητά ο Αλέξης Κούγιας

Υπενθυμίζεται ότι, δια του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστών, επιστημόνων ειδικών γνώσεων, αλλά και  κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης άλλων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο έξι τακτικών ιατροδικαστών. Την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από της κυρίας Τσάκωνα και της κυριάς Τσιόλα, οι οποίες ήταν κατηγορηματικές ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια, πλέον είναι υπέρ αυτής της απόψεως ο ιατροδικαστής Λαρίσης κ. Κραββαρίτης, ο ιατροδικαστής Πελοποννήσου κ. Μεσογίτης, ο  ιατροδικαστής Πειραιώς κ. Τσαντίρης και η ιατροδικαστής κ. Δημακοπούλου και άλλοι δύο ιατροδικαστές της Βορείου Ελλάδας».

Υποστήριξε ότι η ιατροδικαστική γνωμοδότηση των κ.κ. Καρακούκη και Καλόγρια βασίζεται σε υποκειμενικές απόψεις γεμάτες από επιρρήματα που δεν μπορούν να αποτελέσουν την υποδομή μιας δικαστικής απόφασης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024