Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις: You’ve got the power

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις: You’ve got the power

Ταξίδι στην άλλη άκρη της Ελλάδας με το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο; Φυσικά και γίνεται!

Κάποτε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούσαν ικανοποιητική (ή και ιδανική) επιλογή για την πόλη, όμως στη διάρκεια των μικρών και μεγάλων εκδρομών, έπρεπε να παραμείνουν στο γκαράζ. Πλέον, η ηλεκτροκίνηση έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χάρη στο incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα που δημιούργησε η nrg, κάνοντας το ταξίδι με το αυτοκίνητο πιο οικολογικό, οικονομικό και άνετο από ποτέ.

Ταχύτατη φόρτιση σε όλη την Ελλάδα

Πράγματι, όπου και αν σκοπεύετε να περάσετε τα Χριστούγεννα, το πιθανότερο είναι πως θα μπορέσετε να ταξιδέψετε με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο χωρίς την παραμικρή δυσκολία, χάρη στους 57 ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φορτίσετε το όχημά σας έως και στο 80% της δυναμικής του μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα – δηλαδή, περίπου όσο θα έπαιρνε και μια στάση για ξεμούδιασμα.

Συνολικά, το πανελλαδικό δίκτυο incharge περιλαμβάνει περισσότερες από 500 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές και ταχυφορτιστές σε πάνω από 330 σημεία, ενώ διαρκώς εξελίσσεται ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες των οδηγών. Το τελευταίο γίνεται εφικτό χάρη στη διαρκή και προσεκτική παρακολούθηση του δικτύου και την αναβάθμιση της δυναμικότητας εκείνων που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση. Ανάμεσα στα (πολλά) πρόσφατα παραδείγματα, ανήκει και η αναβάθμιση στο ΣΕΑ της Αταλάντης.

Επιπλέον, έχοντας θέσει τον στόχο της διευκόλυνσης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα, η nrg αναπτύσσει διαρκώς το δίκτυό της συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με αλυσίδες σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης και με τον τρόπο αυτό προσφέρει λύσεις ικανές να βελτιώσουν την καθημερινότητα των οδηγών.

Μάλιστα, η εταιρεία έχει θέσει τον στόχο της δημιουργίας περισσότερων από 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του 2022, τον οποίο όλα δείχνουν πως θα επιτύχει.

Σχεδιάζω ταξίδι

Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης γίνεται ακόμη πιο απλή υπόθεση μέσα από την εφαρμογή incharge, που μπορεί να γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού ή υβριδικού οχήματος. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο smartphone ή το tablet σας μπορείτε να βρείτε το σημείο φόρτισης που σας εξυπηρετεί, να επιλέξετε το είδος φόρτισης που επιθυμείτε, να παρακολουθήσετε την εξέλιξή σας, να ελέγξετε το ιστορικό των φορτίσεών σας, να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας και να εξυπηρετηθείτε άμεσα 24/7.

Με λίγα λόγια, πριν καν ξεκινήσετε από το σπίτι, μπορείτε να υπολογίσετε τη διαδρομή σας και να ορίσετε την ιδανική στάση σε κάποιον από τους σταθμούς φόρτισης incharge που έχετε εντοπίσει.

Λύσεις επαγγελματικού επιπέδου

Σημαντικά προνόμια περιμένουν τις επιχειρήσεις που αποφασίζουν να συνδεθούν με το δίκτυο της nrg, εγκαθιστώντας φορτιστές στον χώρο τους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Το incharge BUSINESS αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση, αλλά και έναν εξαιρετικό τρόπο για να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, προσφέροντας μια ακόμη πολύτιμη υπηρεσία στους πελάτες της.

Από την πλευρά της, η nrg αναλαμβάνει την άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αναγκών κάθε επιχειρηματία, από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή έως την δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge. Μεταξύ άλλων, στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται η αυτοψία εγκατάστασης, η προμήθεια σταθμών φόρτισης, υπηρεσίες Operation & Maintenance και την προβολή στο δίκτυο incharge.

Βήματα προς ένα ηλεκτρικό μέλλον

Με βασική της προτεραιότητα την περαιτέρω διάδοση της ηλεκτροκίνησης, η nrg συνεχίζει να επενδύει διαρκώς στη διεύρυνση του δικτύου της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους όσο και εντός του αστικού ιστού με φορτιστές εναλλασσόμενου (AC) και συνεχούς (DC) ρεύματος, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προχωρώντας σε συμφωνίες για μεγάλες συνεργασίες με αλυσίδες, καταστήματα και άλλα σημεία, όπου ο πελάτης μπορεί να φορτίζει εύκολα το αυτοκίνητό του, στο πλαίσιο της φυσιολογικής του καθημερινότητας.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024