Στην εκπομπή «Αυτοψία» μίλησε η Αγγελική Μανουσάκη, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην θεματολογία της τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok.

Η αστρολόγος -πλέον- και Tik Toker έγινε γνωστή μέσα από βίντεο αλλά και φωτογραφίες που αναφέρεται στα ζώδια και τη συναστρία τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που της ζητάνε να αναφέρει χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου ή την άποψή της γιατί έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Πολλοί είναι εκείνοι που ταυτίζονται, και κυρίως γυναίκες, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή στα social media της.

«Γενικά έχω προσέξει πώς αυτό που ασχολείται ο μέσος θεατής στο Tik Tok είναι κάτι που θέλει να ταυτιστεί και κυρίως τα γκομενικά. Το κοινό μου είναι κατά 80% γυναικείο κοινό και το υπόλοιπο είναι fake profiles από άντρες που είναι το guilty pleasure τους. Στο δρόμο με συναντούν άντρες για φωτογραφία και μου λένε ‘Μανουσάκη, κατέστρεψες τη σχέση μου’».

«Στα προσωπικά μου μηνύματα έρχονται ερωτήσεις για τις σχέσεις με βάση τα ζώδια ή τα ανεκπλήρωτα. Με ρωτάνε συχνά εάν κάνω προσωπικές προβλέψεις, εάν βλέπω συναστρίες. Ο μπαμπάς μου με ρωτάει ακόμα και τώρα τι δουλειά κάνω ενώ η μητέρα μου εάν δεν ήμουν εγώ στα social media, θα ήταν εκείνη» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr