Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έρωτας είναι θαρρώ...» - Τα ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους το 2023

«Έρωτας είναι θαρρώ…» – Τα ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους το 2023

Δείτε αναλυτικά...

Ερωτική θα είναι η νέα χρονιά για τα ζώδια, αφού αρκετοί θα καταφέρουν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους και να σπάσουν την κατάρα της μοναξιάς.

Αυτό τουλάχιστον προβλέπουν τα ζώδια για το 2023, σύμφωνα με τις ιστοσελίδας oroskopos.gr.

Δείτε αναλυτικά σε ποια ζώδια θα χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας το 2023

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αδύνατα γίνονται δυνατά το 2023 και ενώ μπορεί να έχεις χάσει το κουράγιο και την αισιοδοξία σου και τα περασμένα 2μιση χρόνια ο Κρόνος από τον Υδροχόο να σε σοβάρεψε και να σε δοκίμασε τόσο που να λες «Ποτέ δεν θα νιώσω το ίδιο, ποτέ δεν θα ερωτευτώ ξανά», έρχεται το νέο έτος για να σου ανατρέψει τα δεδομένα!

Η μεγάλη αλλαγή, αλλά και ο μεγάλος έρωτας, δεν θα έρθει από την αρχή του νέου έτους… Τα καλά νέα έρχονται από τον Μάη που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο σου…. Δίας και Ουρανός μαζί στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνουν ανέλπιστες αλλαγές στα ερωτικά σου, όμως Ταύρε μου το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από καιρό θα νιώσεις πράγματα και ο άνθρωπος που θα βρεις, θα έχει κάτι το τελείως διαφορετικό, ασυνήθιστο και πρωτόγνωρο, που θα σε κάνει να κολλήσεις ακόμα περισσότερο! Και επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσεις … ΝΑΙ ο έρωτας αυτός θα είναι απόλυτα αμοιβαίος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά τα ερωτικά στραπάτσα του 2021-2022 ξέρω ότι το φυσάς και δεν κρυώνει και λες : «Θέλω καλύτερα την ησυχία μου, δεν είμαι εγώ για έρωτες»! Στο ξεκίνημα του έτους το τηρείς, πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν δίνεις περιθώρια για κάτι ερωτικό…!

Καθώς φτάνει η Άνοιξη, παρόλο που συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη (δηλαδή ότι δεν θα ερωτευτείς), ο Δίας από τον Ταύρο, έρχεται για να σε κάνει σταδιακά να πεις «Ποτέ μην λες Ποτέ»! Και νέα γνωριμία θα κάνεις και θα προκύψει απροσδόκητα και θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία και τα πιστεύω που είχες σήμερα.

Ακόμα και αν ανήκεις στις περιπτώσεις των Σκορπιών που δεν ανοίγεσαι εύκολα συναισθηματικά, να ξέρεις ότι το άτομο που θα γνωρίσεις θα δώσει τον αγώνα του για να σε κατακτήσει αλλά και για να σε κρατήσει στο πλάι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρω ότι δεν θα κάτσεις να δεις αυτό το άρθρο, σε νοιάζουν περισσότερο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, γιατί αν είναι αυτά καλά, τότε μπορείς να ερωτευτείς! Ε λοιπόν, στο ξεκίνημα του 2023 και μέχρι το πρώτο 3μηνο που τα οικονομικά θα είναι στρυμωγμένα, δεν θα έχεις μόνο καβούρια στις τσέπες, αλλά και στην καρδιά… δεν θα ανοίγεσαι με λίγα λόγια!

Σταδιακά από το Μάρτη αρχίζεις να χαλαρώνεις, ενώ από το Μάη ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει τον έρωτα μπροστά σου, στα πόδια σου, ακόμα και να θες να τον αποφύγεις δεν θα μπορείς! Μαζί με τον Δία είναι και ο Ουρανός στον Ταύρο, επομένως αυτός ο έρωτας θα είναι αιφνίδιος και θα σε οδηγήσει στις μεγάλες αλλαγές ζωής που θα έρθουν ακόμα πιο έντονα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρουμε πόσο πολύ συνδεδεμένος είσαι με τις μνήμες και το παρελθόν και ότι δεν μπορείς εύκολα να αφήσεις πίσω σου τις στιγμές που έζησες, αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις και το πώς ένιωσες στο πλευρό ενός ανθρώπου! Αυτή όμως είναι και η μεγάλη «λούμπα» στα ερωτικά σου που σε κάνει πολλές φορές να βιώνεις μοναξιά…

Το 2023 όμως, είναι η χρονιά που θέλεις να αφήσεις πίσω σου τα κλειστά κεφάλαια του παρελθόντος και το κάνεις. Αναγνωρίζεις την αξία σου, ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι αυτό που ζητάς και μπορεί να σου προσφέρει ευτυχία! Ο έρωτας;;; Θα έρθει και αυτός με την σειρά του στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς και θα είναι μέσα από γνωριμία που θα κάνεις είτε σε κοινωνικό χώρο, είτε σε εκδήλωση , είτε μέσα από το φιλικό περιβάλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου αγαπητέ μου Τοξότη να βρεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και τον ερωτισμό σου! Με το «καλημέρα» σας το 2023, φέρνει ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες αλλά και για έναν έρωτα που θα σε κάνει να βρεις και πάλι τον εαυτό σου…

Ο Δίας από τον Κριό βάζει για τα καλά το χέρι του, για να αφεθείς με πάθος και ενθουσιασμό σε έναν νέο έρωτα! Στην συνέχεια βέβαια, με τον Κρόνο να περνά στους Ιχθείς, αν και θα συνεχίσεις να είσαι ερωτευμένος, θα αρχίσεις και να σοβαρεύεις και είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ακόμα και την δημιουργία οικογένειας!

ΚΡΙΟΣ

Λες πως: «Καλά περνάω και έτσι δεν καίγομαι να ζήσω μεγάλο έρωτα» και το εννοείς! Καλωσορίζεις το 23 με την διάθεση για περιπέτεια, εμπειρία και διασκέδαση… Στο πρώτο πεντάμηνο του έτους, έστω και αν λες ότι εγώ ποτέ, εγώ δεν θέλω, εγώ θα χαρώ την ελευθερία μου, τσουπ ο έρωτας θα σου εμφανιστεί και εσύ αρχικά θα «τσιμπήσεις» στο δόλωμα, αλλά δεν θα παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου!

Πρόσεξε όμως με τον εγωισμό σου γιατί εύκολα αυτό τον μεγάλο έρωτα μπορείς να τον χάσεις από έπαρση, εγωισμό και μη παραδοχή των συναισθημάτων σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σίγουρα Δίδυμε μου έχω να σου πω για νέο έρωτα μέσα στο 2023, όμως δεν έχω να σου μιλήσω μόνο για έναν έρωτα αλλά περισσότερα «νταραβέρια» που θα σε κάνουν να ξεσαλώσεις ερωτικά μέσα στο νέο έτος! Καταρχάς από το ξεκίνημα του έτους, δίνουν και παίρνουν οι ερωτικές γνωριμίες… Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, υπάρχουν φλερτ και σε πολιορκούν πολύ!

Στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς είναι βέβαιο ότι κάτι θα παιχτεί στα ερωτικά σου που θα σε ενθουσιάσει, στην συνέχεια όμως θα σε μπερδέψει, θα σε συγχύσει και θα το αφήσεις… Δεν θα λείψουν όμως και τα ερωτικά μπερδέματα, δηλαδή το να μην ξέρεις τι να διαλέξεις! Το καλοκαίρι με την Αφροδίτη από το Λέοντα όμως, δεν θα κάτσεις φρόνιμα, ούτε θα είσαι σε φάση απογοήτευσης… απεναντίας οι ερωτικές περιπέτειες και ενθουσιασμοί θα σε συναρπάσουν.

Μπορεί το 2023 να μην είναι η χρονιά του νέου απόλυτου έρωτα, όμως είναι σπιρτόζικη χρονιά που στο πέρασμά της θα μπορέσεις να χαρείς και να απολαύσεις τον έρωτα ακριβώς όπως εσύ θες…σαν ένα αυθόρμητο παιχνίδι όπως όταν ζούσες την εφηβεία σου!

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024