Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο»

Με τι ενοχλήθηκε το μοντέλο;

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και που οι φήμες το θέλουν ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και ήταν εκτός εαυτού.

Η νεαρή βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι «Μέλισσες» για να διασκεδάσει και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε. Μάλιστα, ήταν παρούσα και στην πολλαπλή απονομή δίσκων του συγκροτήματος του Χρήστου Μάστορα.

Οι φωτογραφίες όμως, που κυκλοφόρησαν από την τελευταία της έξοδο την έκαναν έξαλλη. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απείλησε με μηνύσεις.

«Αχ Θεέ μου, πως είναι έτσι τα μαλλιά μου; Σαν να έχω φάει τηγανιά. Μήνυση που μπορώ να κάνω για τις φωτογραφίες αυτές που με βγάζουν και τις ανεβάζουν κιόλας; Δηλαδή κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η ανάρτησή της

Είναι σε σχέση με τον Μάστορα;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Οι δυο τους όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το γεγονός.

Η ίδια έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι είναι ερωτευμένη αλλά δεν έχει αποκαλύψει τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Ωστόσο, πρόσφατο ρεπορτάζ της Real Life την ήθελε να περνά ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο με τον τραγουδιστή των «Μελισσών» στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι, έκαναν βόλτες και διασκέδασαν σε μπαρ της περιοχής με τους θαμώνες να αποκαλύπτουν ότι τους είδαν φουλ ερωτευμένους.

Πάντως ο Χρήστος Μάστορας δηλώνει ελεύθερος. Ο ίδιος σε συνέντευξή του αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024