Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για το λόγο που προτιμά πιο ήσυχα μέρη για τη διασκέδασή του, ενώ απάντησε στο αν τα ΜΜΕ τον κάνουν να νιώθει άβολα.

Γκουγκλάροντας το όνομά σου, βρήκα ένα σωρό άρθρα «Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει για την προσωπική του ζωή». Πόσο προσωπική μπορεί να είναι όταν όλοι έχουν κινητό με κάμερα;

Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και τι ευχαρίστηση παίρνουν από αυτό. Επιλέγω όμως, για αυτόν το λόγο, να κυκλοφορώ σε εναλλακτικά μέρη κι όχι στα mainstream. Εκεί που ίσως να μην με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τη mainstream διασκέδαση, καθότι είναι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να πετάω κάτω από τα «ραντάρ» στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties, οπότε κανένα πρόβλημα.

Φαντάζομαι πως είναι άβολο να ζεις το «τίνος είναι αυτή» από τα ΜΜΕ κάθε τρεις και λίγο.

Πολύ άβολο ομολογουμένως, αλλά δεν ανατροφοδοτώ τα media με εκρήξεις αντίδρασης, οπότε δεν με επηρεάζουν τόσο και δεν παίρνουν και μέγεθος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr