Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Τρία οι Σλοβένοι και στο VAR ο Μανούχος

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Τρία οι Σλοβένοι και στο VAR ο Μανούχος

Η σλοβένικη παροικία (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς) «καθάρισε» με 3-0 τον Βόλο και μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα τη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο κράτησε με 11 παίκτες ο Μανούχος στο 0-0.

Με το… 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-0 στη Λεωφόρο του Βόλου. Οι τρεις Σλοβένοι, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς «καθάρισαν» για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την οποία φρόντισε να κρατήσει νωρίτερα με 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο ο Μανούχος… ακυρώνοντας πιθανή αποβολή του Μάγκνουσον.

Πώς ξεκίνησαν

O Λοντίγκιν πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια κάνοντας το ντεμπούτο του, με τους Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Χουανκάρ να είναι η τετράδα στην άμυνα. Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ήταν η τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ στην επίθεση. Για τον Βόλο ξεκίνησαν οι Κότνικ, Αλχο, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Μπαριέντος, Σιελής, Νόκερτ, Μεθκίδα, Ουές, Εσκοβάλ, Πιρινεν.

Μανούχος και Σπόραρ άνοιξαν τον δρόμο

Ορεξάτος μπήκε ο Παναθηναϊκός στο ματς και στα πρώτα 25 λεπτά κυρίως είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά βρήκε απέναντί του τον Κότνικ.O τερματοφύλακας του Βόλου σταμάτησε μέχρι το 25′ σε σημαντικές ευκαιρίες τους Σπόραρ, Κώτσιρα και Βέρμπιτς ενώ στο 27′ έγινε η φάση με τον Μάγκνουσον και τον Οζέγκοβιτς. Ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ υπέρ του Σέρβου και κίτρινη στον αμυντικό των «πράσινων», ο Μανούχος τον κάλεσε να δει το VAR για πιθανή κόκκινη, αλλά η φάση γύρισε πίσω για φάουλ πάνω στον Μπερνάρντ, με τον Διαμαντόπουλο να παίρνει πίσω και την κίτρινη στον Ισλανδό.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Βόλος ανέβηκε στο γήπεδο, είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Άλχο στο 34′ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σπόραρ από κοντά έκανε το 1-0. Ο Μπερνάρντ σέντραρε από τα δεξιά, ο Βέρμπιτς βρήκε λίγο την μπάλα με το κεφάλι και ο Σλοβένος φορ την έστειλε στα δίχτυα από κοντά. Το γκολ ελέγχθηκε για οφσάιντ, με τον Διαμαντόπουλο να δείχνει σέντρα.

«Καθάρισε» με γκολάρες

Ο Βόλος είχε μία ευκαιρία με τον Ντέλετιτς στο 52′ για την ισοφάριση και στα επόμενα λεπτά ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς. Στο 54′ ο Τσέριν με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 και στο 59′ ο Βέρμπιτς με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε και το 3-0. Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια, οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρία και για άλλο γκολ με τον Ιωαννίδης, αλλά το 3-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες), Ρούμπεν (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Πίρινεν, Άλχο (72’ Ταχάτος), Μπαριέντος (72’ Μεταξάς), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Ουές, Ντέλετις, Νοκέρ (Β. Φερνάντεθ), Οζέγκοβιτς (80’ Κούτσιας).

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024