Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αυριανή (16/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση, ενώ ο Πίτερ Ετέμπο αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα.
Ο νιγηριανός μέσος ακολούθησε χθες πρόγραμμα αποφόρτισης, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης, χωρίς όμως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ο Άλαν Πάρντιου, εξάλλου, δε θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει μια πιθανή υποτροπή στο πρόβλημα τραυματισμού του. Αν τελικά μείνει εκτός, τότε ο Νταμπό αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο βασικό σχήμα, ενώ οι Γκαρσία και Γκαρθία θα συμπληρώσουν την τριάδα στα χαφ, στην περίπτωση που ο άγγλος τεχνικός ξεκινήσει με 4-3-3.
Οι Νιου Γιορκ Νικς διέλυσαν με 130-93 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 4 και πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά μετά το 1999, σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ.
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.