Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπεχαράνο «έσωσε» τη Λαμία στο φινάλε (1-1)

Ο Μπεχαράνο «έσωσε» τη Λαμία στο φινάλε (1-1)

Το γκολ του Μπεχαράνο στο 88′ άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Λαμία και Καλλιθέα (1-1) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Λαμία τα… χρειάστηκε απέναντι στην Καλλιθέα, όμως κατάφερε να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα, μένοντας το 1-1 με την αθηναϊκή ομάδα, χάρη στο γκολ του Μπεχαράνο λίγο πριν συμπληρωθούν 90 λεπτά αγώνα, έτσι οι δύο αντίπαλοι αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα, αρκετά αργά μέσα στο ματς. Ωστόσο οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και να μην ηττηθούν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κυανόλευκους» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν το τέρμα που θα ξεκλείδωνε την αντίπαλη άμυνα. Ο Πάντος ήταν σε καλή κατάσταση και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με το 0-0 να μένει μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα βελτιώθηκε αισθητά και πήρε εκείνη τα ηνία του ματς, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η πίεση της απέδωσε καρπούς στο 80′ όταν ο Γιάννης Λουκίνας έγραψε το 1-0.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Μπεχαράνο οκτώ λεπτά αργότερα έκανε το 1-1 για τη Λαμία, γλιτώνοντας την ομάδα του από την ήττα ενόψει της ρεβάνς.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν (84΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ (62΄Μποάκι), Νούνιες, Τζανδάρης (61΄Σλίβκα), Ντε Βινσέντι,Γιακουμάκης (46΄Μπεχαράνο), Τσιλούλης (61΄Σαραμαντάς), Μανούσος.

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος): Πάντος, Μανθάτης, Καινούργιος (70΄Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Κολτσίδας, Σαντάνα (54΄Μπουλούλης), Νίλι, Τσιντώνης (89΄Χατζιδίμπας), Κωστανάσιος (71΄Λουκίνας), Ντεμέτριους (89΄ Λάσκαρης), Κυνηγόπουλος.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024