Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσάβι υποκλίνεται στον Χάμες: «Λυπάμαι που αυτός ο παίκτης έπαιξε στη Ρεάλ και όχι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι υποκλίνεται στον Χάμες: «Λυπάμαι που αυτός ο παίκτης έπαιξε στη Ρεάλ και όχι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χάμες Ροντρίγκες και το αριστερό του, τονίζοντας πως λυπάται που ένας παίκτης σαν κι αυτόν δεν αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας δικό του τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός λίγες μέρες μετά τη συμφωνία με τον Μαρσέλο, «πάτησε» το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, προκαλώντας παροξυσμό στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Μέσι ο Σουάρες: «Δεν κουράζεσαι να αποδεικνύεις ότι είσαι ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο Χάμες με τη σπουδαία καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπάγερν και εθνική Κολομβίας, αποτελεί έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν στη La Liga, κάτι που υπογράμμισε και ο Τσάβι σε δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, που είδε τον Χάμες στη μισητή «βασίλισσα» για μια τετραετία περίπου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κολομβιανό διεθνή, υποστηρίζοντας πως θα ήθελε να είχε αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα κι όχι τη Ρεάλ, αφού ξεχειλίζει η ποιότητα του και διαθέτει ένα μαγικό αριστερό πόδι που θα ζήλευε ο καθένας.

«Έχει ποιότητα και ταλέντο και κάνει τη διαφορά. Χάρη στο απίστευτο αριστερό του πόδι, κατάφερε να πετύχει δυνατά γκολ από κοντινή και μακρινή απόσταση. Λυπάμαι που έπαιξε για τη Ρεάλ και όχι για την Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024