Τον Βόλο αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αύριο για λογαριασμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.
Ο Ισπανός μέσος αν και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι στον πάγκο.
Εκτός αποστολής, η οποία αποτελείται από 23 παίκτες, έμεινε ο Πούγγουρας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.