Υποκλοπές: Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθούν στη Βουλή οι τραπεζικοί λογαριαμοί των εταιρειών που σχετίζονται με το Predator
Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δοθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τα πλήρη στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών που σχετίζονται με τις υποκλοπές
Να δοθούν τα συμπληρωματικά στοιχεία λογαριασμών των INTELLEXA, APOLLO, HERMES, FEROVENO, και KRIKEL, εταιρειών που σχετίζονται με τις υποκλοπές, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις συναλλαγές που σχετίζονται με το Predator, ζητούν με αίτημά τους προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συμμετέχουν στην Επιτροπή Ν. Βούτσης, Γ. Κατρούγκαλος, Θ. Ξανθόπουλος, Σπ. Λάππας και Π. Πολάκης.
- Διαβάστε επίσης Υπόθεση παρακολουθήσεων: Αιφνιδιαστικές έφοδοι σε εταιρείες για το Predator
- Διαβάστε επίσης Υποκλοπές: Πρότειναν στους Ουκρανούς να αγοράσουν το Predator με 13,6 εκατ. ευρώ
Ελλειπή τα στοιχεία που δόθηκαν στην εξεταστική
Συγκεκριμένα αιτούνται από τον πρόεδρο της Επιτροπής, δυνάμει του άρθρου 43 Α παρ. 2α του Κανονισμού της Βουλής, να ζητήσει, μέσω της Τράπεζας της Ελλάδας, να συμπληρωθούν νόμιμα τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών των εταιρειών αυτών, τα οποία προσκομίσθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή με ελλείψεις, ως προς τα στοιχεία καταθετών ή δικαιούχων αρκετών συναλλαγών.
Αναφέρουν ότι θα πρέπει να συμπληρωθούν τα ονόματα καταθετών, εντολέων μεταφορών και των αντίστοιχων δικαιούχων σε όλες τις συναλλαγές SEPA, SWIFT ή άλλες, όπου υπάρχουν κενά στα στοιχεία που έχουν ήδη προσκομιστεί. Αυτό είναι αναγκαίο για να μπορέσει η Επιτροπή να έχει πλήρη εικόνα για τις συναλλαγές που σχετίζονται με το Predator, ορισμένες από τις οποίες έχουν ήδη αναδειχθεί από τη δημοσιογραφική έρευνα, σημειώνουν.
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442