
Ο Πελέ αποθέωσε τον Μέσι από το νοσοκομείο (pic)
Το «μαύρο διαμάντι» αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι για την ενέργειά του στο τρίτο γκολ της Αργεντινής.
Μια ακόμα σπουδαία παράσταση από τον Λιονέλ Μέσι απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τον χθεσινό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία, με τον Pulga να οδηγεί την Αλμπισελέστε στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μέσι, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να υποκλίνεται στο μεγαλείο του Αργεντινού σούπερ σταρ.
Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ με Βιλερμπάν…
Μέχρι και ο Πελέ αποθέωσε τον αστέρα της Αλμπισελέστε, με τον θρυλικό Βραζιλιάνο να παρακολουθεί τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το δωμάτιο του νοσηλεύεται και να αποθεώνει Λιονέλ Μέσι, για την εκπληκτική ενέργεια που έκανε στο τρίτο γκολ της Αργεντινής.
Η κόρη του Βραζιλιάνου, Κέλι Νασιμέντο, ανέβασε στο προσωπικό της Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει το χέρι του πατέρα της και να πανηγυρίζουν μαζί τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πελέ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας από τα τέλη Νοεμβρίου.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
