Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Σε καλό μομέντουμ η Βιλερμπάν, παίζει πολύ καλή άμυνα»

Μπαρτζώκας: «Σε καλό μομέντουμ η Βιλερμπάν, παίζει πολύ καλή άμυνα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι το παιχνίδι με την Βιλερμπάν θα είναι δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την Βιλερμπάν στη Γαλλία (15/12, 22:00), για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Το δεύτερο ματς που θα δώσει αυτή την εβδομάδα η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για την αναμέτρηση με την Βιλερμπάν τόνισε ότι η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ είναι καλύτερη εντός έδρας και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στην άμυνα που παίζει η γαλλική ομάδα, τονίζοντας μάλιστα ότι η Βιλερμπάν στα τελευταία παιχνίδια παρουσίασε κάποιες νέες τακτικές, που τη βοήθησαν να πετύχει νίκες και να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της.

«Η Βιλερμπάν είναι καλύτερη εντός έδρας. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Η αντίπαλός μας αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα, παίζει καλή άμυνα. Τώρα τελευταία παρουσίασαν και κάποιες νέες τακτικές στην άμυνα. Είναι σε καλό μομέντουμ, γιατί έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, δείχνουν πως σιγά σιγά έχουν βρει την ταυτότητα και την χημεία τους. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς πως διαχειρίζεται τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του την τελευταία εβδομάδα, απάντησε: «Πάντα ακολουθώ την ίδια τακτική όσον αφορά στην προετοιμασία του αγώνα, χωρίς φανφάρες και ενθουσιασμό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Νομίζω πως δεν έχει τόση σχέση με εμένα και τους συνεργάτες μου, όσο με τους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να είναι και είναι επαγγελματίες. Και όταν λέω επαγγελματίες δεν εννοώ μόνο στις απολαβές, αλλά και στη νοοτροπία τους. Στον τρόπο που προετοιμάζει ο κάθε ένας τον εαυτό του. Είμαστε συμπαγής ομάδα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε καλές εμφανίσεις και νίκες».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024