Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 μυστικά για να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα… πιο γρήγορα από ποτέ

5 μυστικά για να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα… πιο γρήγορα από ποτέ

Θέλεις να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στον καθένα, αλλά ο χρόνος πιέζει; Έχουμε τη λύση!

Όσο χρονών και αν είσαι, τα Χριστούγεννα θα είναι πάντα ταυτισμένα στο μυαλό σου με τα δώρα. Μεγάλα και μικρά, αστεία και συναισθηματικά, πρακτικά ή συμβολικά, όλα έχουν τη θέση τους κάτω από το δέντρο. Όταν, όμως, ψάχνεις αυτά που θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου, δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το τέλειο – κι όσο χρόνο κι αν έχεις στη διάθεσή σου, ποτέ δεν μοιάζει αρκετός.

Τουλάχιστον, αυτό ακριβώς συμβαίνει σε εμάς αυτή την εποχή. Για αυτό ψάξαμε (και βρήκαμε) τρόπους να διαλέξουμε τα τέλεια δώρα για όλους όσο πιο εύκολα και – κυρίως – γρήγορα γίνεται.

Μυστικό 1ο: Όλοι σε ένα και ένας για όλους

Ίσως η καλύτερη λύση για να μειώσεις τον χρόνο τον αγορών σου να είναι η επιλογή όλων των δώρων σου από το ίδιο κατάστημα. Σου φαίνεται αδύνατον; Τότε μάλλον δεν έχεις επισκεφθεί ακόμη το Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου. Εκεί όχι μόνο θα βρεις δώρα – κυριολεκτικά – για όλους, αλλά και θα τα δεις τακτοποιημένα στις πιο χρήσιμες κατηγορίες. Πέρα από τον gamer, τον μουσικόφιλο ή τον ερασιτέχνη σεφ, ο Κωτσόβολος έχει προβλέψει και για τον λάτρη της περιπέτειας, εκείνον με τη μεγάλη φαντασία, το παιδί, τον σπιτόγατο και τον φίλο που όλο μαστορεύει. Έτσι, η επιλογή γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, ενώ παραλαμβάνεις τα πάντα ταυτόχρονα και νοικοκυρεμένα.

Μυστικό 2ο: Άσε τα φυσικά καταστήματα για τον Ιανουάριο

Η βόλτα στα μαγαζιά πάντα θα έχει τη δική της, ξεχωριστή χάρη. Όμως τις μέρες των γιορτών, οι ώρες που απαιτούνται για κάτι τέτοιο είναι πολλαπλάσιος – και η αυξημένη κίνηση μεταφράζεται συχνά σε εξαντλημένα αποθέματα. Απλώς, διάλεξε το σωστό ηλεκτρονικό κατάστημα, για να είσαι σίγουρος ότι εκτός από τις ουρές, θα αποφύγεις και την αναμονή – για παράδειγμα, στο kotsovolos.gr θα εντοπίσεις πολλά προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς παράδοση την επόμενη κιόλας μέρα.

Κι αν θέλεις τα καλά και των δυο κόσμων, σου δίνει την επιλογή να ολοκληρώσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, και να παραλάβεις τα προϊόντα σου την ώρα που σε εξυπηρετεί, στα ειδικά διαμορφωμένα quick point στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, αποφεύγοντας και τα μεταφορικά.

Μυστικό 3ο: Τα gadget δεν χάνουν ποτέ

Όποιος και αν είναι ο παραλήπτης του δώρου σου, είναι 100% σίγουρο ότι θα χαρεί αν βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα δώρο τεχνολογίας. Φυσικά, αυτό διαφέρει για τον καθένα: η 8χρονη ανιψιά σου μπορεί να θέλει όσο τίποτα ένα tablet, το αγόρι σου να χαζεύει κάθε μέρα εκείνο το smartphone τελευταίας τεχνολογίας και η party animal κολλητή σου να προτιμά ένα ισχυρό ηχοσύστημα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι υπάρχει κάποιο gadget που θα γινόταν το αγαπημένο δώρο του καθενός τους για φέτος. Και όλα τους βρίσκονται στον Κωτσόβολο.

Μυστικό 4ο: Αυτό το κάτι που θέλει

Ξέρεις ήδη ότι χρειάζεται καινούργια τοστιέρα ή ηλεκτρική σκούπα; Τα πρακτικά δώρα μπορεί να μην μας φαίνονταν και πολύ festive όταν ήμασταν παιδιά, όμως πάντα χαιρόμαστε όταν τα βλέπουμε ως ενήλικες. Επομένως, έχουμε κάθε λόγο και να τα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας. Πίστεψέ μας: αν χαρίσεις στη μητέρα σου ένα πιστολάκι μαλλιών, ενώ σου έχει πει λίγες ημέρες πριν ότι σκοπεύει να αγοράσει καινούργιο, θα κατενθουσιαστεί που δίνεις σημασία στις ανάγκες της – και θα χαίρεται ξανά κάθε μέρα, όταν θα το χρησιμοποιεί.

Μυστικό 5ο: Πες το με μια κάρτα

Εξακολουθεί να σου φαίνεται δύσκολο; Τότε δεν αποκλείεται η ιδανική λύση να έχει τη μορφή μιας Gift Card. Με τον τρόπο αυτό, θα έχεις τη σιγουριά ότι θα πάρει πράγματι ακριβώς αυτό που επιθυμεί – τουλάχιστον, αν προμηθευτείς τη δωροκάρτα σου από ένα κατάστημα με την αντίστοιχη ποικιλία. Κι αν θέλεις να δώσεις μια πιο προσωπική πινελιά, σιγουρέψου ότι θα τσεκάρεις τις ατέλειωτες επιλογές της Κωτσόβολος σε Gift Cards, με τα fun σχέδια, τα τρυφερά ή αστεία σχόλια για τους εορτάζοντες (και μη) των ημερών και τη δυνατότητα να συμπληρώσεις το προσωπικό σου μήνυμα.

Με λίγα λόγια: για τις πιο γρήγορες χριστουγεννιάτικες αγορές, δες το Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου. Και Feliz Navidad!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024