Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου: Αδιανόητος καυγάς με την Αφροδίτη Γραμμέλη on air

Έλενα Χριστοπούλου: Αδιανόητος καυγάς με την Αφροδίτη Γραμμέλη on air

«Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;»

Η έντονη αντίδραση που είχε η Μαρία Σολωμού απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τον χώρο που γίνονται οι πρόβες για τα MadWalk, η ηθοποιός έβρισε τον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής.

Όταν το επίμαχο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό, η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασαν τους τόνους κατά πολύ…

Έγινε χαμός στο πλατό

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε σε έντονο ύφος: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις;».

«Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση» είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να έχω νεύρα, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο» απάντησε εκ νέου η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο…

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024