Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών Mad Walk είναι ήδη διαθέσιμη

Η μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών Mad Walk είναι ήδη διαθέσιμη

Η διοργάνωση που κατάφερε να μετατραπεί σε θεσμό απέκτησε το δικό της Pop Up κανάλι

Οι ορκισμένοι fans σημειώνουν από πολύ νωρίς την ημερομηνία των Mad Walk της κάθε χρονιάς – και πιθανότατα έχουν ήδη πάρει το εισιτήριό τους για φέτος. Έχουν απόλυτο δίκιο. Η λαμπερή γιορτή της μόδας και της μουσικής που διοργανώνει εδώ και 11 χρόνια το Mad TV τα έχει όλα. Και κυρίως όλους.

Κορυφαίοι designers και brands, εντυπωσιακά θεματικά catwalks, αναπάντεχα acts και ανέλπιστες συνεργασίες μας δίνουν κάθε χρόνο ένα σόου με αμέτρητα highlights. Και φέτος, ανάμεσα στις δεκάδες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν, τα Mad Walk αποκτούν το δικό τους αποκλειστικό pop up κανάλι για πρώτη φορά, στο Vodafone TV, γεμίζοντας τον Δεκέμβριο με λάμψη και ρυθμό και βοηθώντας μας να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη φαντασμαγορικό event.

Τι θα βρούμε στο Mad Walk Pop Up

Πόσο καλά θυμάσαι τις κορυφαίες στιγμές των προηγούμενων 10 διοργανώσεων; Ώρα να τις φρεσκάρεις, ώστε στις 13 Δεκεμβρίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση, να έχεις μπει για τα καλά στο κλίμα. Ξαναδές τις αγαπημένες σου εμφανίσεις, κάλεσε φίλους για το πιο μουσικοχορευτικό binge-watching, σχολίασε ξανά συνδυασμούς και looks και απόλαυσε μέρες (και νύχτες) γεμάτες glam, glitter, πόζα και μελωδία.

Ακόμη, πάντως, κι αν δεν προλάβεις να εξαντλήσεις ως τότε όλο το υλικό (και δεν σε αδικούμε) το κανάλι θα είναι στη θέση του μέχρι τον Ιανουάριο. Αλήθεια, η δική σου παρέα μπορεί να συμφωνήσει στο ποιες ήταν οι top στιγμές ενός event που πάντα δίνει άφθονο υλικό προς συζήτηση;

.

Ετοιμάσου για συγκρίσεις

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για σχεδιαστές και καλλιτέχνες που θα πρόκειται να εμφανιστούν και πάλι φέτος στην πασαρέλα των Mad Walk, έχοντας ήδη γράψει τις δικές τους σελίδες στην ιστορία του θεσμού– αλλά και να δώσεις βάση σε εκείνους που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και θα πρέπει να συγκριθούν με τα παλιότερα μεγάλα αστέρια.

Ήδη ξέρουμε ότι στα φετινά Mad Walk θα δούμε δημιουργίες των Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidoy, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, ενώ στη σκηνή θα ανέβουν οι Alcatrash, Danae Livieratou, Fat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Μαρία Μπεκατώρου και Τάνια Μπρεάζου.

Special acts της βραδιάς θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Τάμτα, ενώ το Grand Finale θα δοθεί με τη βασίλισσα Άννα Βίσση.

.

Θα τα δεις όλα

Εκτός από το Mad Walk Pop Up, όπως ξέρεις καλά, στο Vodafone TV σε περιμένει και ατέλειωτο ακόμη ποιοτικό υλικό. Πρώτα από όλα, η πλατφόρμα αποτελεί το «Σπίτι της HBO» στην Ελλάδα, με ένα πλήθος από ανατρεπτικά ντοκιμαντέρ, κορυφαίες ταινίες και ολόφρεσκες ή αγαπημένες σειρές. Και πλέον, μέσα από αυτό αποκτάς πρόσβαση στο Disney+ με το πλούσιο παιδικό περιεχόμενο, τα blockbusters, τις ιστορίες υπερηρώων και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες.

.

Πρόσθεσε στα παραπάνω τα πάνω από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια και τις περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου του Vodafone TV – που ανανεώνεται, μάλιστα, κάθε μήνα – και την εκπληκτική τιμή στην οποία μπορείς να το απολαύσεις, αν το συνδυάσεις με νέα σύνδεση Fiber 100 και έχεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον εαυτό σου.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024