Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Γκάνεα: «Οι πιο δύσκολες ημέρες της καριέρας μου»

Συγκλονίζει ο Γκάνεα: «Οι πιο δύσκολες ημέρες της καριέρας μου»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζιε.

Με ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κρίστιαν Γκάνεα ενημέρωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει .

Οι επιπλοκές του Covid-19 θα κρατήσουν εκτός δράσης τον Ρουμάνο μπακ για τουλάχιστον τρεις μήνες, με τον 30χρονο παίκτη να ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο του «τριφυλλιού», τους συμπαίκτες και του προπονητές του, αλλά πάνω απ’ όλα την ιατρική ομάδα των «πράσινων» για τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να βγουν μπροστά…

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη αυτές τις τελευταίες μέρες. Ήταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο κορονοϊός έχει αφήσει το σημάδι του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία.

Πρέπει να ακολουθήσω ένα πολύ αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τους επόμενους 3 μήνες που δεν θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί που αγαπώ… στο γήπεδο!!

Αλλά είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω πιο δυνατός από αυτό. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου μας που με φροντίζει τόσο και είναι τόσο ενεργό για την προστασία της υγείας μου.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους προπονητές που με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές. Θα είμαι εδώ για να στηρίξω την οικογένεια του Παναθηναϊκού με όποιον τρόπο μπορώ σε όλη αυτή τη διαδρομή. Πάμε ΠΑΟ», έγραψε ο Ρουμάνος αριστερός μπακ στην ανάρτησή του στο Instagram.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024