Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: «Η προσφορά στις καθαρίστριες είναι μια συγνώμη και ένα ευχαριστώ» (vid)

Παππάς: «Η προσφορά στις καθαρίστριες είναι μια συγνώμη και ένα ευχαριστώ» (vid)

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τη σπουδαία προσφορά προς τις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ και τόνισε πως αυτή του η κίνηση ήταν ένα έμμεσο ευχαριστώ και μια συγνώμη.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Νίκος Παππάς μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να προσφέρει όλη την αμοιβή από τον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Αγρίεψε ο Κάνααν – Η απάντηση του Αμερικανού έρχεται με… τρίποντα (pics, vids)

Όσα είπε ο Παππάς:

Για την προσφορά του στις καθαρίστριες: «Μην το υπεραναλύσουμε και γίνουμε γραφικοί όπως γίναμε με τον Κορυδαλλό (σ.σ. το γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε στις φυλακές). Μετά από τόσα χρόνια εδώ, πλέον οι ανησυχίες και τα προβλήματά μου δεν είναι αν θα μπει η ρουφιάνα η μπάλα στο καλάθι ή αν θα με αδικήσει ο προπονητής. Έχω καθαρό μυαλό να δω και άλλα πράγματα, να δω ανθρώπους που τόσα χρόνια παλεύουν για να έχω εγώ μόνο αυτά τα προβλήματα. Τι θέλω να πω; Συνειδητοποίησα φέτος πόσες φορές άφηνα τον καφέ μου παρατημένο στα αποδυτήρια, τα νερά πεταμένα, πόσες φορές μπήκα με βρώμικα παπούτσια ή πέταξα την πετσέτα. Είναι ένα έμμεσο ευχαριστώ, μια έμμεση συγγνώμη που με φρόντιζαν τόσα χρόνια. Δεν είναι ένα τρελό ποσό. Ας πούμε ότι είναι μια συγγνώμη για τόσα χρόνια που τις αγνοούσα» εξήγησε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο για εμένα ότι επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την ομάδα, σε αυτόν τον κόσμο. Είναι και μια προσωπική ικανοποίηση διότι μπορώ να ανταγωνίζομαι και να συναγωνίζομαι ξανά κορυφαίους παίκτες ύστερα από 3-4 χειρουργεία… Είναι όμορφο και ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση που συναντώ αυτή τη στιγμή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είχα συνηθίσει να είμαι σε ένα σύνολο που ήταν πάντα ανταγωνιστικό, διεκδικώντας πλεονέκτημα έδρας, playoffs και πρωταθλητισμό. Αυτό θέλω να κάνω και τώρα. Νομίζω ότι το ίδιο σκεφτόμαστε».

Για το φορμάρισμα της ομάδας: «Δεν κρυβόμαστε, έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Η αυτοπεποίθησή μας αυτή τη στιγμή είναι σε ανεβασμένο επίπεδο. Ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλά νέα παιδιά που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν στην EuroLeague. Έχουμε πολλά παιδιά που το βασικό προσόν τους είναι η άμυνα, η αυτοθυσία και γενικώς, τα αθλητικά προσόντα. Προσπαθούμε να επενδύσουμε σε αυτό και σιγά-σιγά βρίσκουμε την ταυτότητά μας».






Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024