Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαριέττα Χρουσαλά: «H παρουσίαση του MadWalk προέκυψε ξαφνικά»

Μαριέττα Χρουσαλά: «H παρουσίαση του MadWalk προέκυψε ξαφνικά»

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά με την παρουσίαση του MadWalk 2022.

Το Madwalk, το μεγαλύτερο fashion event στην Ελλάδα, έρχεται για 12η συνεχόμενη χρονιά και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά, στην μεγάλη της επιστροφή.

Η ίδια μίλησε το πρωί του Σαββάτου (10/12) στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το comeback της και την απόφασή της να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ», είπε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του MadWalk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Το MadWalk στο MEGA

To MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, θα ενώσει τη μόδα με τη μουσική για 12η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο TAE KWON DO, παρουσία κοινού.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024