Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει - Το podcast που ταράζει την Σοφία της Ισπανίας

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει – Το podcast που ταράζει την Σοφία της Ισπανίας

Λέει ότι ο πρώην Ισπανός βασιλιάς της έκανε πρόταση γάμου δύο φορές και υποσχέθηκε να την κάνει πριγκίπισσα σε μια «απελπισμένη» προσπάθεια να ξαναρχίσουν την ερωτική τους σχέση.

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Corinna Zu-Sayn Wittgenstein, αποκάλυψε ότι ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας της έκανε δύο φορές πρόταση γάμου και υποσχέθηκε να την κάνει πριγκίπισσα σε μια «απελπισμένη» προσπάθεια να ξαναρχίσουν την ερωτική τους σχέση.

Η Γερμανίδα επιχειρηματίας, 57 ετών, εμφανίζεται στη νέα ερευνητική σειρά podcast Corinna and the King, η οποία εμβαθύνει στη σχέση της με τον πρώην μονάρχη και πώς αυτή έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο στην παραίτηση του Χουάν Κάρλος το 2014.

Νωρίτερα στη σειρά, η μητέρα δύο παιδιών εξήγησε πώς έβλεπε τον Χουάν Κάρλος – ο οποίος είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του βασίλισσα Σοφία από το 1962 – ως τον «σύζυγο της καρδιάς της» κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Corinna είχε γνωρίσει για πρώτη φορά τον βασιλιά κατά τη διάρκεια μιας κυνηγετικής απόδρασης που φιλοξένησε ο δούκας του Westminster στο La Garganta της βόρειας Ισπανίας το 2004 και είχε ρομαντική σχέση μαζί του για πέντε χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2009, η Corinna ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου με ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι με σμαράγδι, το οποίο, σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, είχε αξία 1 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η σχέση του ζευγαριού χάλασε όταν η Corinna άρχισε να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της, Finn Bönning Larsen, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Καθώς δεν ήταν τόσο εύκολα «διαθέσιμη» για εκείνον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Χουάν Κάρλος αποκάλυψε ότι είχε βρει μια νέα ερωμένη, γεγονός που έφερε το τέλος της ερωτικής του σχέσης μαζί της.

Δείτε το βίντεο

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς podcast, η Corinna ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος της έκανε ξανά πρόταση γάμου το 2014, όταν και οι δύο επισκέπτονταν το εξοχικό σπίτι του πρώην συζύγου της Philip Adkins στο Cambridgeshire.

Εξήγησε: «Με πήγε σε ένα από τα σαλόνια και μου είπε ότι με αγαπούσε και ότι ήθελε να ζήσουμε ευτυχισμένοι για πάντα».

Στην αρχή, η Corinna λέει ότι προσπάθησε να γελάσει με την πρόταση του Χουάν Κάρλος πριν του πει ότι η απάντησή της ήταν ένα αμετακίνητο όχι.

Παρόλο που εκείνη την εποχή είχαν χωρίσει για τέσσερα χρόνια, λέει ότι ο βασιλιάς εξακολουθούσε να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό πάνω της – ειδικά αφότου η σχέση τους είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια ενός αμφιλεγόμενου κυνηγετικού ταξιδιού 60.000 δολαρίων στη Μποτσουάνα και η κόρη του πριγκίπισσα Κριστίνα αντιμετώπιζε ισχυρισμούς για φοροδιαφυγή.

Επιπλέον, η Corinna λέει ότι οι βοηθοί του παλατιού προσπάθησαν να την πείσουν να ξαναρχίσει την ερωτική της σχέση με τον βασιλιά.

Και συνέχισε: «Συνειδητοποίησα ότι ένας καθολικός βασιλιάς δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει διαζύγιο. Είχα εκατοντάδες ανθρώπους που μου έλεγαν ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα ποτέ να πάρω, επειδή ήμουν «κακομαθημένη»».

«Ήταν περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σαφώς προσπαθούσαν να τον κάνουν ευτυχισμένο και να τον ενθαρρύνουν σε αυτό το τρελό σχέδιο και πίστευαν ότι εγώ θα το έκανα απλώς επειδή έπρεπε να ευχαριστήσω τον βασιλιά».

Προσπαθώντας «απεγνωσμένα» να την πείσει να τον παντρευτεί, ο Χουάν Κάρλος προσφέρθηκε να δώσει στην Corinna το καθεστώς της Βασιλικής Υψηλότητας και να την κάνει «πριγκίπισσα των Βουρβόνων» – κάτι που ήξερε ότι ήταν εντελώς ψεύτικο.

Στο podcast της περασμένης εβδομάδας, η Corinna ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε επίσης να συμμετάσχει σε μια ψεύτικη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τον Χουάν Κάρλος στο σπίτι του πρώην συζύγου της επίσης.

Η πρώην ερωμένη του πρώην μονάρχη ισχυρίζεται ότι η ισπανική βασιλική οικογένεια φέρεται να έκανε ήδη σχέδια για να προετοιμάσει τον γιο του Χουάν Κάρλος, Φελίπε, να αναλάβει τη θέση του βασιλιά στα τέλη του 2013.

«Οι σχέσεις στην οικογένεια είχαν επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που είπε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τη σκέψη να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του» είπε. «Φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι του»

Ως εκ τούτου, η Corinna ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος διοργάνωσε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους «ανθρώπους που του άρεσαν» τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 22 Δεκεμβρίου 2013.

Περιγράφοντας πώς ο μονάρχης περιβαλλόταν από «σιαμαίους συκοφάντες» συνέχισε: «Ήμασταν απλώς μέρος κάποιου είδους παράστασης τσίρκου για να κρατήσουμε αυτόν τον ισχυρό άνδρα ευτυχισμένο που ό,τι διατυπώνει ως επιθυμία πρέπει να γίνει πραγματικότητα…»

«Είχε κάνει δύο Χριστούγεννα που προσποιούνταν ότι ήταν Χριστούγεννα. Τα πρώτα ήταν τα προσποιητά, ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που του αρέσουν. Και μετά ήρθαν τα προσποιητά, επίσης, κανονικά Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που δεν άντεχε πια».

Η πρώην ερωμένη ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς απαίτησε ο «σουρεαλιστικός» εορτασμός να είναι ακριβώς όπως τα Χριστούγεννα – με δώρα, μπουκάλια σαμπάνιας και ένα παραδοσιακό γεύμα.

Η Corinna ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος της έδωσε 65 εκατομμύρια ευρώ ως δώρο αφού η είδηση της σχέσης τους μετά το ταξίδι τους στην Μποτσουάνα έριξε τη φήμη της στα τάρταρα – αλλά άρχισε να της ζητά να τα χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής του αφού παρέδωσε τον θρόνο του στον γιο του βασιλιά Φελίπε.

Στο νεότερο επεισόδιο του podcast, η Corinna ισχυρίζεται ότι προσφέρθηκε να επιστρέψει το ποσό στον Χουάν Κάρλος ενώ γευμάτιζε μαζί του και με τον δικηγόρο του στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στο Connaught στο Λονδίνο, μετά την παραίτησή του.

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο Χουάν Κάρλος αρνήθηκε την προσφορά της να μεταφέρει το ποσό πίσω σε λογαριασμό στην Ισπανία στο όνομά του, ο οποίος στη συνέχεια θα υπόκειτο σε φόρο.

Ισχυρίζεται ότι αργότερα προχώρησε στην «παρενόχλησή» της για να επιστρέψει το ποσό χωρίς να το δηλώσει – γεγονός που έφτασε στο σημείο το ποσό αυτό να γίνει η βασική πτυχή της υπόθεσης διαφθοράς που ασκήθηκε εναντίον του πρώην βασιλιά, του οποίου οι εξωσυζυγικές σχέσεις και η εκτεταμένη διαφθορά προκάλεσαν βουτιά στη δημοτικότητα της ισπανικής μοναρχίας.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Χουάν Κάρλος Α΄ προσέφυγε σε βρετανικό δικαστήριο για να του χορηγηθεί ασυλία από τις κατηγορίες για παρενόχληση από την πρώην ερωμένη του.

Τρεις δικαστές στο Εφετείο του Λονδίνου άκουσαν τα νομικά επιχειρήματα και των δύο πλευρών και δήλωσαν ότι θα εκδώσουν απόφαση σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Δείτε το βίντεο

*Με στοιχεία από dailymail.co.uk

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024