Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μου έλεγαν θα βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η Νταϊάνα»: Ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει - Τριγμοί στο παλάτι

«Μου έλεγαν θα βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η Νταϊάνα»: Ερωμένη του Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει – Τριγμοί στο παλάτι

Ποια είναι η Κορίνα Λάρσεν

Ποιος είπε ότι μόνο η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας κάθεται στα κάρβουνα εξαιτίας των αποκαλύψεων για το παλάτι, που ετοιμάζει με την έκδοση του βιβλίου υπό τον τίτλο Spare, που η κυκλοφορία του αναμένεται στις 10 Ιανουαρίου;

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.  Μία από τις ερωμένες του Χουάν Κάρλος αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις κατά προσώπων της βασιλικής οικογένειας καταγγέλλοντας ότι την είχαν απειλήσει λέγοντας της ότι «μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Η σχέση με τον Χουάν Κάρλος και τα 76εκ. ευρώ που της έδωσε για δώρο

Το ισπανικό περιοδικό «Lecturas»  γράφει πως πρόκειται για ένα πικρό δώρο στα γενέθλια της επίτιμης βασίλισσας Σοφίας, η οποία έκλεισε τα 84 την Τρίτη.

Η  58χρονη Γερμανίδα επιχειρηματίας Κορίνα Λάρσεν, αναμένεται να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις μέσα από μια σειρά podcast οκτώ επεισοδίων, με έναρξη την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Τα podcast θα μεταδίδονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμα από τις πλατφόρμες Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Overcast, Pocket Casts και Amazon.

Η Κορίνα Λάρσεν

Η Λάρσεν πρώην σύζυγος Γερμανού πρίγκιπα και μητέρα δύο παιδιών, τον Δεκέμβριο του 2020 κατέθεσε μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, κατηγορώντας τον πρώην μονάρχη αλλά και τις ισπανικές μυστικές υπηρεσίες ότι την παρενοχλούσαν από το 2012 μέσω απειλών, δυσφήμισης και ακόμη και «παράνομης παρακολούθησης».

Σύμφωνα με την αφήγηση της Λάρσεν, η παρενόχληση είχε ξεκινήσει αφού έληξε τη σχέση που είχε διατηρήσει με τον πρώην βασιλιά, αρχικά για να προσπαθήσουν να της αλλάξουν γνώμη και μετά ως εκδίκηση επειδή που έβλαψε τις επιχειρήσεις της. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο πρώην μονάρχης της είχε χαρίσει 76 εκατομμύρια ευρώ και όταν χώρισαν της ζητούσε να του τα επιστρέψει κάτι που η Λάρσεν ουδέποτε έκανε.

Τι θα πει για τις απειλές περί… Νταϊάνας

«Ξύπνησα τα ξημερώματα και αισθάνθηκα πως κάποιος είναι δίπλα στο κρεβάτι μου, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου… Αν δεν υπακούσεις αυτές τις εντολές, μπορεί να βρεθείς νεκρή σε τούνελ, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα», καταγγέλλει η Λάρσεν πως την απείλησε ο τότε επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ισπανίας, Φέλιξ Σανζ Ρόλνταν, ο οποίος την είχε επισκεφθεί στο Λονδίνο.

Η ίδια υποστηρίζει πως φοβήθηκε για τη ζωή της και επέστρεψε στο σπίτι της, στην Ελβετία. Εκεί βρήκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα με απόκρυψη, στο οποίο της μίλησαν για κάποια τούνελ και εκείνη το συνδύασε με τον θάνατο της «πριγκίπισσας του λαού», η οποία έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1997, μετά από τροχαίο σε τούνελ στο Παρίσι.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024