Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xenia 2022: Το ΠΛΑΙΣΙΟ βοηθά τον κλάδο της φιλοξενίας να κάνει το επόμενο βήμα

Xenia 2022: Το ΠΛΑΙΣΙΟ βοηθά τον κλάδο της φιλοξενίας να κάνει το επόμενο βήμα

Η παγκοσμίου φήμης ελληνική φιλοξενία γίνεται… hi-tech χάρη σε μια σειρά από υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες

Ζεστή, υψηλού επιπέδου και εσχάτως… hi-tech. Η ελληνική φιλοξενία, ο πυρήνας της περίφημης «βαριάς βιομηχανίας» της χώρας, έχει πετύχει την κατάταξή της στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του διεθνούς κοινού χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται διαρκώς και να καλύπτει έναν ατέλειωτο αριθμό από γούστα, επιθυμίες και ανάγκες. Και στην εποχή της πολυσυζητημένης 4ης βιομηχανικής επανάστασης, η τεχνολογία γίνεται ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του ξενοδοχειακού κλάδου, προκειμένου να συνεχίσει να πετυχαίνει σημαντικές πρωτιές.

Η cutting edge πλευρά του ελληνικού τουρισμού

Τι γυρεύουν οι cutting edge τεχνολογίες στα ελληνικά ξενοδοχεία; Την απάντηση την έδωσε πιο εύγλωττα από οποιονδήποτε το ΠΛΑΙΣΙΟ, με την πρώτη του συμμετοχή στην Έκθεση Xenia, την κομβική εμπορική συνάντηση του κλάδου της φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε από τιστο διάστημας 26 έως και τις 28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η εταιρεία, που ήδη από την ίδρυσή της το 1969 δραστηριοποιήθηκε ως προμηθευτής επαγγελματιών, σήμερα, από τη θέση της πιο υγιούς επιχείρησης του κλάδου, εξυπηρετεί περισσότερες από 360.000 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 48.000 ανήκουν στον κλάδο HORECA, ενώ απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα σε θέσεις B2B.

Η βαθιά γνώση του Πλαισίου για τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κλάδου ήταν εμφανής στο εντυπωσιακό περίπτερο, από όπου πέρασαν περισσότεροι από 6.500 επισκέπτες. Εκεί, είδαν από κοντά πώς η τελευταία λέξη της τεχνολογίας περνά στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά τη φιλοξενία, βελτιώνοντας τόσο την εμπειρία των επισκεπτών, όσο και την καθημερινότητα ιδιοκτητών και εργαζομένων.

Ανάμεσα στις cutting edge λύσεις που παρουσίασε στο περίπτερό του το Πλαίσιο περιλαμβάνονται κορυφαίες Smart TVs με Hotel Menu, για συναρπαστική ψυχαγωγία, μικροσυσκευές που δημιουργούν ατμόσφαιρα «σπιτικής» ζεστασιάς, προσθέτοντας το «κάτι παραπάνω» στην άνεση, σύγχρονες λευκές συσκευές για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, smart τεχνολογίες που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη αναβάθμιση των επιχειρήσεων, αλλά και λύσεις για πρωτότυπη διασκέδαση με δραστηριότητες εντός και εκτός του καταλύματος.

.

Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν την – τόσο αναγκαία για μια επιχείρηση – ευελιξία, μέσα από το Digital Signage και μια σειρά από Bleisure (Business and Leisure) λύσεις.

Ίσως το μεγαλύτερο highlight – και σίγουρα αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή των επαγγελματιών – να ήταν οι KetyBot και BellaBot, τα smart delivery robots που μοιάζουν βγαλμένα από το μέλλον. Οι έξυπνοι, ηλεκτρονικοί βοηθοί, με τον μοντέρνο, AI σχεδιασμό και την ασφαλή πλοήγηση στον χώρο, μπορούν να λειτουργήσουν ως ιδανική ενίσχυση για το δυναμικό της επιχείρησης, αλλά και ως ένα γοητευτικό attraction που απογειώνει την εμπειρία του επισκέπτη.

.

Μεταφέροντας την επαγγελματική εξυπηρέτηση σε άλλο επίπεδο

Πώς μοιάζει ένα δίκτυο εξυπηρέτησης που απευθύνεται στους… μετρ των υπηρεσιών; Το Πλαίσιο, με τα 53 χρόνια της εμπειρίας του, προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους εταιρικούς του πελάτες ήδη από το 1996, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Φυσικό αποτέλεσμα μετά από αυτά τα χρόνια εμπειρίας ήταν να γεννήθηκε και το δίκτυο εξυπηρέτησης Πλαίσιο Pro, μια πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για την εξέλιξη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, που προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένες business ομάδες, διαθέτει προηγμένο call center 300 ατόμων, ενώ παρέχει ειδικές τιμές, business προσφορές, ειδικούς όρους πληρωμής και στατιστικές αναλύσεις των αγορών.

Ταυτόχρονα, το Πλαίσιο Pro δίνει στους επαγγελματίες μια μοναδική δυνατότητα: να παραλαμβάνουν τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές και έπιπλα, είτε για… αναλώσιμα και καθαριστικά.

Για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, το Πλαίσιο Pro έχει προβλέψει τη δυνατότητα αγορών ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσω έτοιμων λιστών, διατηρώντας τις τιμές που έχουν διαμορφωθεί με βάση τις δικές τους ανάγκες. Επιπλέον, μέσω της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των αγορών των επιμέρους τμημάτων τους, αλλά και τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου των εξόδων.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024