Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Σε τρώγλη ζούσε με τον αδερφό της 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

Βόλος: Σε τρώγλη ζούσε με τον αδερφό της 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

Η καταγγελία που έκανε η 13χρονη για ξυλοδαρμό από τον πατέρα της, άρχισε να ρίχνει φως στο δράμα.

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση παιδικής κακοποίησης και παραμέλησης στον Βόλο που είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία 13χρονης σε βάρος του πατέρα της για ξυλοδαρμό.

Η 13χρονη που κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό,θα μεταφερθεί για να ζήσει για ένα διάστημα, στο Ορφανοτροφείο ενώ διεκδικεί την επιμέλεια η μητέρα της που καταδικάστηκε για συνέργεια σε ασέλγεια , καθώς ο σύντροφός της παρενόχλησε το παιδί οταν ήταν 7 ετών.

Η μικρή κατηγόρησε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό, οποίος έχει την επιμέλεια της ίδιας και του 15χρονου αδελφού της τα τελευταία 6 χρόνια , ενώ από την  κοινωνική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι αποκαλύφθηκε πως επικρατούσαν εντελώς ακατάλληλες συνθήκες για να μεγαλώνουν παιδιά. Πατέρας και παιδιά ζουν σε μια τρώγλη σε συνθήκες ακραίας παραμέλησης, με τα σκουπίδια να κατακλύζουν τον χώρο.

Σκουπίδια, μούχλα, περιττώματα από γάτες παντού

Ο 40χρονος ελαιοχρωματιστής που μεγαλώνει μόνος τα παιδιά, δεν είχε δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Ο 15χρονος γιός του δεν φοιτά στο Λύκειο και τον βοηθά στην δουλειά, στις οικοδομές. Η 13χρονη καταγράφει επίσης πολλές απουσίες στο σχολείο και κανείς δεν παρακολουθεί την εξέλιξή της.

Σύμφωνα με το gegonota.news, σε ότι αφορά τις καταγγελίες της 13χρονης για ξυλοδαρμό από τον πατέρα της , στο Νοσοκομείο έγινε έρευνα από τις κοινωνικές υπηρεσίες και διαπιστώθηκε πως όντως υπήρξε. Ο ξυλοδαρμός δεν συνέβη την ημέρα της καταγγελίας της μικρής , αλλά είχε προηγηθεί, ενώ η εντολή που δόθηκε για κοινωνική έρευνα στο σπίτι της έφερε στο φως μια εικόνα ακατάλληλη για την διαβίωση παιδιών. Σκουπίδια, μούχλα, περιττώματα από γάτες παντού.

Οταν η μικρή κατήγγειλε τον πατέρα της , μεταφέρθηκε για φιλοξενία στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου και ο δικηγόρος της μητέρας δημιούργησε επεισόδιο ώστε να πάρει την 13χρονη, πράγμα που απαγορεύθηκε. Η μητέρα τα τελευταία έξι χρόνια δεν είχε καμία επικοινωνία με τα παιδιά και εμφανίστηκε στην κόρη της μέσω instagram. Από την μητέρα αφενός έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια , αφετέρου θα δοθεί εντολή να διερευνηθεί και το δικό της κοινωνικό περιβάλλον στην Αθήνα όπου ζει, μετά τις επαφές που ανέπτυξε τις τελευταίες δύο εβδομάδες με το παιδί.

Σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή το παιδί μπορεί να παραμείνει στο Ορφανοτροφείο για 90 ημέρες, χωρίς κανείς να αποκλείει πως θα μεταφερθεί για ένα διάστημα στο ίδρυμα και ο αδελφός της εάν προκύψουν στοιχεία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024