Συνεχίζονται και σήμερα οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της δυτικής Αττικής όπου διαμένουν Ρομά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και δύο προσαγωγές.
Αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους παρουσία εισαγγελέα.
Σημειώνεται ότι χθες, συνελήφθησαν 7 Ρομά ενώ και έγιναν και τέσσερις προσαγωγές σε 25 κατ΄ οίκον έρευνας της Αστυνομίας στη δυτική Αττική.
Η επιχείρηση επικεντρώθηκε σε περιοχές όπου τις τελευταίες ημέρες ομάδες Ρομά προκαλούν σοβαρά επεισόδια και συγκεκριμένα στις περιοχές των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, του Ζεφυρίου, των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών.
Η ανακοίνωση Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.
Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω επιχείρησης:
– πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε -25- οικίες -συνελήφθησαν 7 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών -προσήχθησαν 4 άτομα
Οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων