Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήταν καλεσμένοι στο ίδιο event αλλά έφτασαν χωριστά - Τι συμβαίνει με πασίγνωστο ζευγάρι;

Ήταν καλεσμένοι στο ίδιο event αλλά έφτασαν χωριστά – Τι συμβαίνει με πασίγνωστο ζευγάρι;

Όλη η αλήθεια...

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο διακριτικοί προσπαθούσαν να είναι κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρώτου στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 5, τόσο πιο διαχυτικοί και «ανοιχτοί» είναι μετά από το τέλος του παιχνιδιού.

Οι δυο τους καθημερινά μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπά τους μέσα από τα social media τους, ενώ σε συνεντεύξεις τους αποκαλύπτουν διάφορα κομμάτια της σχέσης τους.

«Επίσημα είμαστε, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος.

Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στάθης Σχίζας.

Σύννεφα στην σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα;

Στις εκδηλώσεις που είναι καλεσμένοι, μάλιστα, εμφανίζονται πάντα μαζί, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, στην τελευταία τους εμφάνιση, οι δυο τους έφτασαν ξεχωριστά με αποτέλεσμα να κινήσουν υποψίες και όλοι να αναρωτιούνται τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως απλά εκείνος έφτασε λίγη ώρα νωρίτερα από εκείνη, διότι, όπως είναι λογικό, καθυστέρησε να ετοιμαστεί και αποφάσισαν να χωριστούν για να μην φτάσουν και οι δύο αργοπορημένοι.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024