Την δική του θέση στους γαμήλιους προορισμούς διεκδικεί ο Δήμος Μήλου, με τον Δήμαρχο να επισκέπτεται την πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο και να παρουσιάζει το νησί.

Προώθηση του γαμήλιου τουρισμού για τη Μήλο, από τον Δήμαρχο Μήλου και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής οργανώθηκε στο Λονδίνο.

Τη θέση τους στο χάρτη των προορισμών γαμήλιου τουρισμού από τη Βρετανία κατοχυρώνουν η Μήλος, η Τήνος, η Ελαφόνησος και η Πάρος με την προωθητική ενέργεια που οργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη και πλήθους δημοσιογράφων και εκπροσώπων εξειδικευμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Η παρουσίαση της Μήλου έγινε από τον Δήμαρχο της Μήλου Μανωλη Μικέλη και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Αβέρκιο Γαϊτανή.

Η Υφυπουργός Τουρισμού, ο Πρέσβης κ. Ιωάννης Ραπτάκης και η κυρία Σκαρβέλη εκ μέρους του ΕΟΤ προλόγισαν την εκδήλωση και αναφέρθηκαν στη σημασία του γαμήλιου τουρισμού στην τουριστική ανάδειξη της Ελλάδας και, στη συνέχεια, έγιναν οι παρουσιάσεις των προορισμών που επικεντρώθηκαν στις δυνατότητες που προσφέρουν για τη γαμήλια τελετή είτε είναι θρησκευτικού είτε πολιτικού χαρακτήρα, την ανανέωση όρκων αλλά και τα γαμήλια ταξίδια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr