Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει ο αδερφός του - «Του άρεσε πολύ να...»

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει ο αδερφός του – «Του άρεσε πολύ να…»

«Στον αδερφό μου άρεσε να φτιάχνει η μαμά μας πεϊνιρλί και φακές»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στη Secret των Παραπολιτικών για τη σύγκριση που υπάρχει με τον αδικοχαμένο αδερφό του, Παντελή Παντελίδη και την αγαπημένη συνήθεια του αδερφού του.

«Ξέρω πολύ καλά τι κάνω. Δεν θα τους πείσω με κάποιον άλλον τρόπο παρά μόνο με τη δουλειά μου. Δεν με αγγίζουν αυτά τα σχόλια, όμως με αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βελτίωσή μου ως καλλιτέχνη. Ακούω κάθε κριτική με χαρά για να διορθώνομαι, αν χρειάζεται. Κανείς δεν είναι τέλειος, πόσω μάλλον κάποιος στην ηλικία μου, που τώρα ξεκινάει. Εγώ θέλω να μιλώ με τη δουλειά μου» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Για την αγαπημένη συνήθεια του Παντελή Παντελίδη ανέφερε: «Του άρεσε να φτιάχνει η μαμά μας πεϊνιρλί και φακές κι έφτιαχνε κι ο Παντελής πεϊνιρλί. Του άρεσε πολύ να μαγειρεύει, ειδικά όταν πήγε κι έμεινε μόνος του. Ο αδερφός μου είναι πάντα εδώ με τα τραγούδια του, όμως πάντα θα μου λείπει».

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει ποτέ»

Προ ημερών μιλώντας στο MEGA είχε πει πως «με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου, ώστε να γίνω τραγουδιστής. Θα κάνω αυτό που αγαπάω, θα δουλέψω για να γίνομαι καλύτερος, αν δεν έκανα κάτι καλά δεν θα με συγκρίναν με τον Παντελή».

Για τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του ο Παντελής δεν έχει ξεχαστεί και ο χρόνος δεν μπορεί να κλείσει την πληγή της απώλειας του. «Στο σχολείο, μού ζητούσαν αυτόγραφα του Παντελή. Μετά το δυστύχημα του Παντελή είμαστε πιο επιφυλακτικοί, κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για έναν άνθρωπο. Για εμάς ο Παντελής δεν έχει «φύγει» ποτέ, είναι στο σπίτι μας, τον ακούμε στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα για αυτόν, ο χρόνος δεν είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, είναι σαν χθες», αποκάλυψε σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του.

Τέλος σχετικά με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δήλωσε πως «υπάρχει ακυκλοφόρητο υλικό και κάνουμε προσπάθειες να βγάλουμε τραγούδια και με την φωνή του Παντελή».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024