Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απατάει τη γυναίκα του 10 χρόνια και ισχυρίζεται ότι αυτό τον έκανε... καλύτερο σύζυγο

Απατάει τη γυναίκα του 10 χρόνια και ισχυρίζεται ότι αυτό τον έκανε… καλύτερο σύζυγο

Η απολογία ενός άντρα για την απιστία και τη διπλή ζωή που ζει

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε πως ο σύζυγός σας σάς απατά επί δέκα συναπτά έτη; Σίγουρα, δεν είναι και το καλύτερο νέο. Θα πιστεύατε, όμως, πως αυτό θα βοηθούσε, τελικά, τον γάμο σας; Ο Dark Horse, συντάκτης του yourtango.com, ξεκίνησε ένα blog στο οποίο γράφει το πώς έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη διπλή του ζωή.

Απατά για δέκα χρόνια τη σύζυγό του και όπως γράφει, δεν είναι καλός μόνο σε αυτό, αλλά και στο να το κρύβει. Ωστόσο, καταλήγει πως η εξωσυζυγική του σχέση βοήθησε τον γάμο του.

«Ζω διπλή ζωή. Το πρωί είμαι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και τρυφερός σύζυγός. Τα βράδια βγαίνω έξω με διαφορετικές γυναίκες – για την αδρεναλίνη. Για να είμαι ακριβής διατηρώ παράλληλες σχέσεις τόσα πολλά χρόνια που πλέον είναι δεύτερη φύση μου. Μερικές από τις γυναίκες με τις οποίες έχω βγει ραντεβού είναι απίστευτα όμορφες – έξω από τα κυβικά μου. Νιώθω τόσο ενθουσιασμό που θέλω να δείχνω τις φωτογραφίες τους σε όλους μου τους φίλους. Όμως, το πρόβλημα με το να είσαι άπιστος είναι ότι δεν μπορείς να το πεις πουθενά. Σε κανέναν.

Απατάς αλλά και… αγαπάς;

Γιατί, να σας πω κάτι; Η απιστία καταστρέφει ζωές. Το αναγνωρίζω. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να πληγώνουν τους άλλους. Όταν απατάς δεν σημαίνει πως δεν αγαπάς τα παιδιά ή τη γυναίκα σου.

Είμαι 40 ετών παντρεμένος για 10 χρόνια και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Απατώ τη γυναίκα μου από την πρώτη κιόλας ημέρα. Για εμένα δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ με κάποια άλλη, όσο με το κυνήγι και την αδρεναλίνη να καταφέρω να κατακτήσω μία ακόμα γυναίκα. Είναι κάτι σαν εθισμός αυτό για εμένα.

Δεν νιώθω ενοχές

Τον πρώτο καιρό προσποιούμουν πως ήμουν ελεύθερος. Όσο ο καιρός περνούσε αποφάσισα να είμαι ειλικρινής. Δεν έκρυβα ότι έχω οικογένεια. Δεν νιώθω όμως ενοχές. Ξέρετε γιατί; Επειδή πιστεύω πως η απιστία με έκανε καλύτερο σύζυγο. Γίνομαι καλύτερος, αν και ξέρω πως αυτό που κάνω δεν είναι τίμιο.

Για να σας πω την αλήθεια, ένα κομμάτι μου έχει λιγάκι κουραστεί. Δεν μπορώ να ζω συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού. Ωστόσο, ήθελα και θέλω να δείχνω άνετος και cool. Ως έφηβος δεν ήμουν αυτό που λέμε “δημοφιλές παιδί”. Παχουλός και αντικοινωνικός είχα το πρώτο μου φιλί στα 17 και από τότε έκανα τα πάντα.

Την πρώτη φορά που απάτησα σχέση ήταν στα 19 μου. Ακόμα και τότε είχα εκπλαγεί με το πόσο λίγες ενοχές ένιωθα. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα νικήθηκαν από τον ενθουσιασμό και τις πεταλούδες στο στομάχι μου. Έκτοτε κυνηγώ αυτό το συναίσθημα.

Είμαι πολύ καλός στο να κρύβω τις απιστίες μου

Από τη στιγμή που παντρεύτηκα, όμως, οι εξωσυζυγικές σχέσεις έγιναν κάτι σαν θεραπεία για εμένα. Με βοήθησαν να ισορροπήσω ανάμεσα στις ευθύνες τις διεύθυνσης μιας επιχείρησης, στα προβλήματα, τις απαιτήσεις της συζύγου μου και τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μου.

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις με έκαναν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Γυμνάζομαι, τρώω σωστά, προσέχω την εμφάνισή μου. Αν δεν υπήρχαν αυτές δεν θα έκανα τίποτα από τα παραπάνω. Με γέμισαν αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Ναι ξέρω ότι δεν είναι σωστό. Αλλά για μένα η απιστία είναι τέχνη. Κρύβομαι πολύ καλά και αν ποτέ με πιάσουν θα είναι αποτέλεσμα ατυχίας ή κακού timing. Καλύπτω πολύ έξυπνα και καλά τα ίχνη μου.

Δέκα χρόνια τώρα άλλωστε, η σύζυγός μου, μια πολύ έξυπνη γυναίκα δεν έχει αντιληφθεί τίποτα. Ξέρω πως αρκετοί από εσάς θα με κρίνουν αρνητικά, όμως σας ρωτάω τι κακό κάνω, από τη στιγμή που είμαι σωστός σύζυγος και πατέρας στην οικογένειά μου;»

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024