Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο για το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο για το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ

Ευδιάθετους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά τη δημοσιοποίηση των teasers για το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. Ήταν το πρωί που ο φακός τους απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη. Θα εμφανιστούν στην τελετή The Ripple of Hope όπου και θα βραβευτούν για τη φιλανθρωπική τους δράση.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Συστρατεύονται με Κέιτ Μίντλετον, αγνοούν Χάρι – Μέγκαν

Μεταξύ άλλων έχουν βραβευτεί ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Τζο Μπάιντεν. Αλλά και οι πρώην πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον. Τα εισιτήρια για το αποψινό γκαλά πωλούνται έως και ένα εκατομμύριο δολάρια. Το κορυφαίο πακέτο «Pioneer» περιλαμβάνει τέσσερις θέσεις στο κεντρικό τραπέζι, όπου αναμένεται να καθίσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται μετά τα πρώτα τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για το ντοκιμαντέρ τους. Μια σειρά επεισοδίων που έγιναν στο πλαίσιο μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με τo Netflix.

«Εκρηκτικό και επιζήμιο»

Το αποτέλεσμα αναμένεται «εντελώς εκρηκτικό» όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά. Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να απεικονίζει με μη κολακευτικό τρόπο άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι θα είναι χειρότερο από ό,τι μπορούν να φανταστούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας». Αυτό αναφέρει πηγή που έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της παραγωγής του Netflix. «Μου λένε ότι θα είναι εντελώς εκρηκτικό και πολύ επιζήμιο».

Αυτό ενώ ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να μοιάζει σκεπτικός και σκυθρωπός καθώς περπατούσε στο κτήμα Sandringham την Κυριακή. Έχει κρατήσει μέχρι στιγμής χαμηλό προφίλ από τότε που κυκλοφόρησε το αμφιλεγόμενο τρέιλερ την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου.

Το ενός λεπτού διάρκειας βίντεο δείχνει μια σειρά από φωτογραφίες του ζευγαριού που δεν είχαν προβληθεί ποτέ στο παρελθόν.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024