Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Εξαφάνισαν την Chelsy Davy στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Πρίγκιπας Χάρι: Εξαφάνισαν την Chelsy Davy στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Η επίμαχη φωτογραφία από την εποχή που ο πρίγκιπας Χάρι έβγαινε με την Chelsy Davy.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρατηρούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα teasers που δίνει στη δημοσιότητα το Netflix.

Οι πιο παρητηρητικοί έστρεψαν την προσοχή τους σε μια φωτογραφία που αξιοποιήθηκε για το ντοκιμαντέρ. Ένα καρέ όπου ο πρίγκιπας Χάρι καλύπτει το πρόσωπό του. Προσπαθεί να εμποδίσει τους παπαράτσι να τον απαθανατίσουν.

Διαβάστε επίσης: Χάρι – Μέγκαν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για το παλάτι – «Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια»

Στο επίμαχο καρέ φαίνεται μόνο ο πρίγκιπας Χάρι. Η φωτογραφία όμως έχει τραβηχτεί τον Σεπτέμβριο του 2007. Όταν ο 22χρονος πρίγκιπας Χάρι είχε ταξιδέψει στο Heathrow για να συναντήσει την τότε σύντροφό του Chelsy Davy.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser 60 δευτερολέπτων για να προωθήσουν το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan». Και όλοι περιμένουν με αγωνία την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ που έχει οριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η «εξαφανισμένη» πρώην

Εκτός από φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, το τρέιλερ περιλαμβάνει και φωτογραφίες από τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι. Στην επίμαχη φωτογραφία με την Chelsy Davy, όπου ο πρίγκιπας Χάρι είναι ντυμένος casual, οι παραγωγοί του Netflix εξαφάνισαν την τότε σύντροφό του.

Παρά το γεγονός ότι οι παραγωγοί εξαφάνισαν την Chelsy Davy, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας αναγνώρισαν τη φωτογραφία. Ο πρίγκιπας Χάρι έβγαινε με την Chelsy για έξι χρόνια.

Στο επίμαχο καρέ, οι παπαράτσι προσπάθησαν να απαθανατίσουν το ζευγάρι στο αεροδρόμιο. Ο πρίγκιπας Χάρι απλώνει το χέρι του για να τους αποτρέψει. Η Chelsy κρατά το βλέμμα της χαμηλά. Ενώ στην αυθεντική φωτογραφία ο πρίγκιπας Χάρι έχει αγκαλιά την τότε σύντροφό του, οι παραγωγοί του Netflix αποφάσισαν να τη βγάλουν από το κάδρο.

Η φωτογραφία, όπως σημειώνει δημοσίευμα της DailyMail, έχει τροποποιηθεί ψηφιακά. «Απλώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», σχολιάζει ο Jesus Enrique Rosas στο Twitter. «Για το teaser του ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν, χρησιμοποίησαν μια κροπαρισμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την Chelsy Davy.

Πόλεμος στη βασιλική οικογένεια

Το βίντεο ανοίγει με την ερώτηση γιατί αποφασίσατε να κάνετε το ντοκιμαντέρ. Και αμέσως προβάλλονται φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Και ένα καρέ με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας Χάρι.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονται την άλλη όψη της ιστορίας αγάπης τους. Σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά τις μυστικές μέρες της πρώιμης σχέσης τους και τις προκλήσεις που τους οδήγησαν να νιώθουν αναγκασμένοι να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους.

Με σχόλια από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτό που είδαν. Και ιστορικούς που συζητούν την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα και τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο, η σειρά κάνει περισσότερα από το να φωτίζει την αγάπη ενός ζευγαριού».

Το promo τρέιλερ χαρακτηρίστηκε ως «κήρυξη πολέμου» από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και αυτό γιατί δόθηκε στη δημοσιότητα τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Βοστώνη.

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024