Κρήτη: Έκκληση βοήθειας για 14χρονο μαθητή – Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, χρειάζεται 35.000 ευρώ
Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ αλλά τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που πρέπει, με κάθε τρόπο, να σώσει το παιδί της.
Ένας 14χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανακειου) έχει άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί και απαιτείται η συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, ο μαθητής πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του Δεκεμβρίου.
Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ αλλά τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που πρέπει, με κάθε τρόπο, να σώσει το παιδί της.
Εκκληση για βοήθεια
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εκτός από την προσφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην ανακοίνωση του 1ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί όλους στο σχολείο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να συνεισφέρει με όποιο ποσό θέλει. Ανάλογες προσπάθειες κάνουν και οι σύλλογοι γονέων άλλων σχολείων του Ηρακλείου.
Στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί».

Πηγή εικόνας: flashnews.gr
Σύμφωνα με το cretapost, το ποσό για άγνωστο λόγο δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ με συνέπεια η οικογένεια να εκπέμπει σήμα SOS προκειμένου να καταφέρει να σώσει το 14χρονο παιδί που υποφέρει αρκετά χρόνια από τη σπάνια ασθένεια και πλέον χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση.
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη του βανδαλισμού στους Κίονες της Μητρόπολης από τον Δήμο Αγρινίου
- Κρήτη: Στην εντατική 19χρονος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη
- Τσουκαλάς: «Οι επόμενες εκλογές είναι μαραθώνιος αντοχής» λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
- Δίκη Novartis: Ποινές φυλάκισης 25 και 28 μηνών με αναστολή σε Δεσταμπασίδη και Μαραγγέλη
- Τσάμπι Αλόνσο: Το «τρελό» ποσό που κόστισε ο Ισπανός στη Ρεάλ και το εντυπωσιακό ποσοστό νικών του
- Η Björk έχει ένα σχέδιο για να σώσει τη Γροιλανδία από τον Ντόναλντ Τραμπ
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442