Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Eίδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος δολοφόνος

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Eίδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος δολοφόνος

Ο 25χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη προκαλεί με τα όσα ισχυρίζεται

Οργή προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται ο 25χρονος που δολοφόνησε στον Πειραιά την 19χρονη σύντροφό του.

Ο 25χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη προκαλεί με τα όσα ισχυρίζεται.

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να υποστήριξε, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας το… φταίξιμο στο 19χρονο θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο μοιραίος καβγάς

Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, η κοπέλα βρήκε ένα μήνυμα στο κινητό του και του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας, και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο, της το τοποθέτησε στο πρόσωπο και την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.

Έκρυψε το όπλο

Αμέσως μετά, φέρεται να έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη, άγνωστο για ποιον λόγο και με ποια σκοπιμότητα, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πριν παραδοθεί, προκειμένου να περάσει η επήρεια της κοκαΐνης, έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Καμίνια του Πειραιά, όταν ο 25χρονος άνδρας, πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τη 19χρονη γυναίκα. Κατόπιν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, στο κέντρο του Πειραιά και παραδόθηκε.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024