Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόστα Ρίκα – Γερμανία (2-4): Νίκησε αλλά αποκλείστηκε από την… Ισπανία

Κόστα Ρίκα – Γερμανία (2-4): Νίκησε αλλά αποκλείστηκε από την… Ισπανία

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με δύο ανατροπές, η Γερμανία επιβλήθηκε με σκορ 4-2 της Κόστα Ρίκα αλλά αποκλείστηκε λόγω της ήττας της Ισπανίας από την Ιαπωνία.

Εκτός Μουντιάλ έμεινε η Γερμανία για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση! Τα «πάντσερ» επιβλήθηκε της Κόστα Ρίκα με σκορ 4-2, όμως σε συνδυασμό με την ήττα της Ισπανίας από την Ιαπωνία, αποχαιρέτησαν το Κατάρ και επιστρέφουν σπίτι τους.

Το παιχνίδι επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις έχοντας δύο ανατροπές, με την ομάδα του Χάνς-Ντίτερ Φιλ να προηγείται, την Κόστα Ρίκα να φέρνει τούμπα το ματς και στο φινάλε οι Γερμανοί να γυρίζουν με τη σειρά τους τον αγώνα και να φτάνουν στη νίκη η οποία όμως δεν είχε αντίκρισμα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Γερμανία που προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με δράστη τον Σερζ Γκνάμπρι που έγραψε το 1-0. Τα «πάντσερ» συνέχισαν να πιέζουν για να πετύχουν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν όμως είτε δεν έβρισκαν στόχο, είτε έπεφταν πάνω στον Κέιλορ Νάβας. Ωστόσο, κατάφεραν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ήταν απλά αδιανόητο. Σε διάστημα 12 λεπτών και συγκεκριμένα στο 58′ και το 70′ οι Κοσταρικανοί έφεραν τούμπα το ματς και πέρασαν μπροστά στο σκορ, έχοντας την πρόκριση στα χέρια τους. Σκόρερ για την ομάδα του Σουάρες ήταν ο Γελτσίν Τεχέδα και ο Χουάν Πάμπλο Βάργκας που έκαναν το 2-1.

Η απάντηση της Γερμανίας ήταν άμεση, καθώς στο 73′ ο Χάβερτζ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2. Τη νίκη για το σύνολο του Φλικ εξασφάλισαν με δύο τέρματα στο 85′ και το 89′, ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι (δεύτερο προσωπικό γκολ) και ο Φούλκρουγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Λουίς Σουάρες): Νάβας, Βάργκας, Φούλερ (74’ Μπένετ), Ντουάρτε, Οβιέδο (90+3’ Γουΐλσον), Γουάστον, Μπόρχες, Κάμπελ, Τεχέδα (90+3’ Κοντρέρας), Αγιλέρα (46’ Σάλας), Βενέγας (74’ Ματαρίτα)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ρίντιγκερ, Ράουμ (66’ Γκέτσε), Ζίλε (90+3’ Μ.Γκίντερ), Κίμιχ, Γκιντογκάν (55’ Φoυλκρουγκ), Γκορέτσκα (46’ Κλόστερμαν), Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι, Μίλερ (67’ Χάβερτς)

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024