Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Βλουτή: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της Λάμψης

Μαίρη Βλουτή: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Τατιάνα Δράκου» της Λάμψης

Αγνώριστη!

Η Μαίρη Βλουτή είχε επιτυχώς υποδυθεί την Τατιάνα Δράκου στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου Λάμψη που προβαλλόταν τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης στον ΑΝΤ1.

Ήταν μία από τις ηθοποιούς που είχε αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο μιας και αρχικά ως Τατιάνα Δράκου βλέπαμε την Τάνια Καψάλη. Την αντικατέστησε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου και ως τελευταία κόρη του Γιάνγκου Δράκου είχαμε δει τη Μαίρη Βλουτή.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιό, η οποία είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα.

Η επιτυχημένη πορεία σε θέατρο και χορό

Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδές στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και πτυχίο Ανώτερων Θεωρητικών σπουδών της Μουσικής & Σύγχρονο Τραγούδι αλλά και ομορφιά, η Μαίρη Βλουτή σύντομα αγαπήθηκε από τον φακό και ξεκίνησε η πορεία της σε τηλεόραση και θέατρο.

Μάλιστα ο Νίκος Φώσκολος της έδωσε και ρόλο στην άλλη επιτυχημένη σειρά του, το «Καλημέρα Ζωή», ενώ η ίδια συμμετείχε σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές της εποχής όπως στην Ορέστεια του Αισχύλου, τον «Ψεύτη» του Γκολντόνι αλλά και στο παιδικό θέατρο, αναλαμβάνοντας την οργάνωση, την σκηνοθεσία και την συγκρότηση παιδικών θιάσων, ανεβάζοντας διάφορες θεατρικές παραστάσεις σαν μιούζικαλ (με χορό, τραγούδι, πρόζα) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μωμόγεροι».

Η μεγάλη της αγάπη όμως, από μικρό κοριτσάκι ήταν ο χορός και μάλιστα ειδικεύτηκε στο freestyle, τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και το αργεντίνικο τάνγκο. Μάλιστα στα πρώτα της βήματα, υπήρξε πρωτοχορεύτρια στο θέατρο της Δώρας Στράτου του συγκροτήματός της και συντονίστρια κι επικεφαλής του χορευτικού τμήματος σε μεγάλες εκδηλώσεις σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

Σε αθηναϊκές φιέστες όπως για παράδειγμα στην τελετή Υποδοχής Ολυμπιονικών στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην Τελετή Έναρξης Μεσογειακών Αγώνων στο Ολυμπιακό Στάδιο κ.ά Επίσης, στο παρελθόν δίδαξε και ως δασκάλα χορού.

Πλέον, η Μαίρη Βλουτή έχει εγκαταλείψει τον χώρο της υποκριτικής και ασχολείται καθαρά με την τέχνη του χορού ενώ της αρέσει και να ασχολείται με την αισθητική, έχοντας σπουδάσει και αυτό το αντικείμενο.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαίρη Βλουτή:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024