Προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος. Έτσι γιόρτασαν οι Αλβανοί την Ημέρα Ανεξαρτησίας στο Λονδίνο.

Εκατοντάδες Αλβανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να γιορτάσουν την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας τους. Οι εικόνες με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Στα βίντεο φαίνονται άντρες και γυναίκες να κυματίζουν την αλβανική σημαία, ενώ κρέμονται από τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής: Aργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα

Ημέρα Ανεξαρτησίας Αλβανίας: Οι εορτασμοί στο Λονδίνο

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα και μια μωβ Lamborghini Huracan και μια G-class Mercedes. Αυτοκίνητα που κοστίζουν πάνω από 100.000 λίρες.

Οι οδηγοί προκάλεσαν χάος στους δρόμους του Λονδίνου, χτυπώντας συνεχώς τις κόρνες για να γιορτάσουν την Ανεξαρτησία της Αλβανίας που τιμάται στις 28 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Από τα δεκάδες αυτοκίνητα προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος, με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κίνηση στους δρόμους.

«Οι Αλβανοί στο Λονδίνο που γιόρταζαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας τους απέκλεισαν εγωιστικά το Strand και το Trafalgar Square, ενώ ο κόσμος έβγαινε από τα θέατρα στις 10 το βράδυ. Η κίνηση ήταν φρικτή, μια ώρα καθυστέρηση», σχολίασε χρήστης στο Twitter.

Άλλοι πάλι στάθηκαν στον αριθμό των πολυτελών αυτοκινήτων που συμμετείχαν στους εορτασμούς. «Δύο εντυπωσιακά αυτοκίνητα εδώ, αλλά η πλειονότητα μου φαίνεται αρκετά συνηθισμένη. Πολλά νέα αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας μοιάζουν ακριβώς έτσι αυτές τις μέρες», ανέφερε άλλος χρήστης στα social media.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr