Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: «Παράθυρο» στις 8 Δεκεμβρίου για τη μάχη κορυφής στη Βουλή  

Υποκλοπές: «Παράθυρο» στις 8 Δεκεμβρίου για τη μάχη κορυφής στη Βουλή  

Δρομολογούνται εξελίξεις με το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και τα κακόβουλα λογισμικά - Σήμερα (;) κατατίθεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή 

Η επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Λονδίνο φαίνεται να ξεκλειδώνει άμεσα και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και τα κακόβουλα λογισμικά, τύπου Predator.

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε νέα (την πέμπτη κατά σειρά) επίκαιρη ερώτηση, ωστόσο πρωθυπουργικοί συνεργάτες επιμένουν ότι ο Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Αριστερά για την υπόθεση των πλειστηριασμών

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, αυτό δεν αποκλείεται να προωθηθεί ακόμα και σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ανοίγοντας άρα το δρόμο για τη μάχη κορυφής στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα «παράθυρο» για την πολιτική σύγκρουση στην Ολομέλεια ανοίγει προς το τέλος της ερχόμενης, στις 8 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα. Τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται, εφόσον δεν υπάρξουν ανατροπές στο πρωθυπουργικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Έτσι κι αλλιώς από την κυβέρνηση θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση – ψήφιση της συγκεκριμένης νομοθετικής παρέμβασης, προτού ξεκινήσει η μεγάλη μάχη του Προϋπολογισμού.

Με βάση αυτά, μοιάζουν πολύ πιθανές οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες, εφόσον το Μαξίμου ανάψει πράγματι το πράσινο φως και αποφασιστεί να προωθηθεί στο κοινοβούλιο το νομοσχέδιο των υπουργών Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024