Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές έμειναν στο «Σπίτι με το MEGA» γεγονός που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.
Στο σύνολο του κοινού, η αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, κατέγραψε ποσοστό 17,6% με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 30,6%.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης μάγεψε με τα μοναδικά τραγούδια και τη φωνή του
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη και τους εκλεκτούς καλεσμένους του (Κατερίνα Στανίση, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Βρεττός, Ρία Ελληνίδου, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης) αλλά και τους σημαντικούς μουσικοσυνθέτες Τάκη Σούκα και Θανάση Πολυκανδριώτη σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, συγκίνηση και καλή μουσική.
Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για τη σπουδαία οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο σε μία μουσική συνάντηση φίλων με αγαπημένα τραγούδια.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!