Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, και είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία.
Όλα συνέβησαν όταν στις 6 περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη.
Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής