Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καταγγελία για τη δομή των Ιωαννίνων - Η απειλή της πρεσβυτέρας σε τρόφιμη της δομής

Νέα καταγγελία για τη δομή των Ιωαννίνων – Η απειλή της πρεσβυτέρας σε τρόφιμη της δομής

Μια εθελόντρια από τη δομή της Κόνιτσας αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε ένα κορίτσι που φιλοξενούνταν στη δομή με την πρεσβυτέρα.

Μία ακόμα καταγγελία για τις τιμωρίες των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου ήρθε στη δημοσιότητα.

Όπως κατήγγειλε στο Live News μία εθελόντρια της «Κιβωτού» στη δομή της Κόνιτσας Ιωαννίνων, μετά από λίγο καιρό μαζί με τα παιδιά αντιλήφθηκε ότι το περιβάλλον ήταν «δυστοπικό».

Διαβάστε επίσης: Το «δεξί» χέρι του πατέρα Αντώνιου – Η πλουσιοπάροχη ζωή και η περίεργη αναδοχή παιδιού

Έπειτα από λίγο καιρό που βρισκόταν μαζί με τα παιδιά, άρχισε να αναπτύσσει πιο στενές σχέσεις με τα παιδιά και άρχισε να αντιλαμβάνεται πως τελικά το περιβάλλον δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. «Ρωτούσα τα παιδιά, όχι πολλά γιατί και η θέση μου ήταν δύσκολη, “πώς ήταν η μέρα σας;”, “εάν φάγατε”, “πώς ήταν η μέρα στο σχολείο;”» με τα παιδιά να απαντούν πως φάγανε «τις ίδιες χαζομάρες» και ότι είναι κλεισμένα μέσα.

Η κυρία Κωνσταντίνα πέραν του ότι πήγαινε στη δομή, έπαιρνε και ορισμένες φορές τα παιδιά μαζί της απασχολώντας τα με διάφορες δραστηριότητες. Ωστόσο, κάποια στιγμή, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη διοίκηση, η οποία της ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπάρει τα παιδιά.

Η συνομιλία παιδιού με την πρεσβυτέρα

Όσα άκουγε από τα παιδιά για τα όσα βίωναν μέσα στη δομή δεν τα πίστευε, μέχρι που άκουσε η ίδια μια συνομιλία τρόφιμης με την πρεσβυτέρα.

«Τα παιδιά ένιωθαν πως εμείς οι υπόλοιποι δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσα λένε γιατί τα θεωρούσαν παρατραβηγμένα» ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε: «Κάλεσαν μπροστά μου την πρεσβυτέρα και την άκουσα να λέει: “μάλλον έχεις ψυχολογικά και αλίμονό σoυ εάν βγάλεις πράγματα παραπέρα. Δεν ξέρεις τι τιμωρία σε περιμένει”».

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο

Η κυρία Κωνσταντίνα υπογράμμισε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά την πρεσβυτέρα, ωστόσο τον πατέρα Αντώνιο τον είδε κατά τύχη στο δρόμο και της έκανε μεγάλη εντύπωση το μεγάλο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του.

«Νομίζω τέτοια αυτοκίνητα μόνο οι υπερπάμπλουτοι μπορούν να έχουν. Ήταν ένας οδηγός και ένας ακόμη» σημείωσε.

Τέλος, η κυρία Κωνσταντίνα αποκάλυψε ότι οι υπεύθυνοι της «Κιβωτού» είχαν αλλάξει τα ονόματα αρκετών από τα παιδιά που φιλοξενούσαν. «Ξαφνικά ένα παιδί μπήκε στο νοσοκομείο και θέλοντας να μάθουμε τι έγινε. Πήραμε στα νοσοκομεία και δώσαμε τα ονόματα που γνωρίζαμε και μας είπαν ότι «δεν υπάρχει κάνενα τέτοιο όνομα»».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024