Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: Το ελληνικό success story που στηρίζει τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του

Δέκα χρόνια Kaizen Gaming: Το ελληνικό success story που στηρίζει τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του

Μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες Gametech εταιρίες παγκοσμίως, αποδεικνύει διαρκώς την επιμονή της στην εξέλιξη, αλλά και στην πολύπλευρη στήριξη του αθλητισμού στις χώρες όπου δραστηριοποιείται

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από τη δημιουργία της Kaizen Gaming – διάστημα που παραμένει μικρό για τις επιτυχίες που πρόλαβε να καταγράψει μέσα σε αυτό. Έχοντας καταφέρει να καταταχθεί στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες Gametech παγκοσμίως, ανήκει αναμφίβολα στα μεγαλύτερα ελληνικά success stories ανάπτυξης και εξέλιξης, επιμένοντας στην τεχνολογική υπεροχή.

Έχοντας συνδεθεί με τον αθλητισμό από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της, η εταιρία αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή την πολύπλευρη στήριξή του ως ενεργό και αναπόσπαστο μέρος της αποστολής της. Για αυτό και σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής της, αυξάνει και τα όσα κάνει για την ενίσχυσή του, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται – οι οποίες πλέον έχουν φτάσει τις 12.

.

Ιστορική συνεργασία με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η φράση «Επίσημος Χορηγός Stoiximan» (ή «Betano», όπως ονομάζεται το διεθνές brand τις Kaizen Gaming με το οποίο η εταιρία δραστηριοποιείται στις χώρες του εξωτερικού) δεν ξαφνιάζει κανέναν καθώς η εταιρία έχει πλεόν παρουσία στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, αποδεικνύοντας συστηματικα την ένθερμη υποστήριξη που παρέχει στον αθλητισμό, με τη μορφή χορηγικών συνεργασιών με κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, αθλητές, πρωταθλήματα και ποικίλες αθλητικές πρωτοβουλίες.

Εσχάτως, και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, κάνει την εμφάνισή της και στο Κατάρ, χάρη στην ιστορική συμφωνία που πέτυχε η Kaizen Gaming και βάσει της οποίας έγινε η πρώτη εταιρία αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο που συνεργάζεται με τη FIFA, ως Επίσημος Υποστηρικτής της FIFA για την Ευρώπη. Το brand Betano θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα διεξαγωγής του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον κόσμο, του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που έκανε την πρώτη του πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή.

Στο πλευρό των μεγαλύτερων ομάδων και αθλητών

Παρά τη διεθνή της παρουσία, η Kaizen Gaming παραμένει σταθερά στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα. Στην ιστορία της, έχει υπάρξει χορηγός κορυφαίων ελληνικών ομάδων, όπως ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ στο ποδόσφαιρο, αλλά και εθνικών πρωταθλημάτων και εθνικών ομάδων.

Σήμερα, συνεχίζει να δείχνει τη στήριξή της μέσα από τις ενεργές της συνεργασίες με τρεις από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα: την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία ανανέωσε την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της έως το 2025, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της οποίας η δυναμική χορηγία ξεκίνησε το 2022, και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία θα συνεχίσει την κοινή πορεία για άλλα τρία χρόνια.

Ταυτόχρονα, δίνει δυναμικό «παρών» στις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός ότι αποτέλεσε Επίσημο Χορηγό του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικό Χορηγό του αγώνα δρόμου των 5 χλμ. Πρόκειται για μια χορηγία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι, επίσης, Επίσημος Χορηγός, στην οποία εντάσσεται και η υποστήριξή της προς τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, από τον περασμένο Μάρτιο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης και η συμμετοχή περισσότερων από 700 δρομέων με τη Stoiximan Running Team στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ εντάσσεται και η χορηγία της στις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης και Στίβου, αλλά και στο πρωτάθλημα της Futsal Super League.

Διαρκής στήριξη σε ολες τις αγορές που δραστηριοποιείται

Αντίστοιχη στάση τηρεί σε κάθε μια από τις 12 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Μεταξύ άλλων, μέσα από το διεθνές brand Betano, υποστηρίζει τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας, αγορά στην οποία δραστηριοποιείται από το 2019, σημειώνοντας τα τελευταία δύο χρόνια και πολλές επιτυχίες με τις Benfica, Porto και Sporting Lisbon.

Το Betano βρίσκεται επίσης στο πλευρό ομάδων της Λατινικής Αμερικής, στη Βραζιλία και τη Χιλή, με σημαντικό παράδειγμα την υποστήριξη πέραν της ανδρικής, και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της U. de CHILE, ενώ δείχνει την υποστήριξή της και σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Ρουμανίας, της Τσεχίας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας.

.

Από τον αθλητισμό στην κοινωνία

Πιστεύοντας ακράδαντα πως ο αθλητισμός οφείλει να αποτελεί ενεργό μέρος της κοινωνίας, η Kaizen Gaming αναπτύσσει διαρκώς κοινές δράσεις με τις ομάδες, όχι μόνο για την προώθηση του αθλητισμού, αλλά και στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.

Στα σημαντικότερα παραδείγματα των τελευταίων ετών ανήκει και η επίσκεψη παικτών ΠΑΟΚ/Stoiximan στην ογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα», όπου χάρισαν δώρα και όμορφες στιγμές, η επίσκεψη με την ομάδα του Ολυμπιακού στο ίδρυμα Φλόγα – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, όπου έδωσαν χαρά στους μικρούς τους φίλους και, τέλος, η ενίσχυση για την κατασκευή και τα εγκαίνια σουίτας για άτομα με κινητικά προβλήματα με τον Παναθηναϊκό.

Ταυτόχρονα, το διεθνές brand Betano της Kaizen Gaming, με το οποίο δραστηριοποιείται σε 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, έχει αναπτύξει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Herois, μέσω του οποίου στηρίζει εδώ και τρία χρόνια ερασιτέχνες αθλητές που αποτελούν έμπνευση με την πορεία και την προσπάθειά τους.

Σε αυτό το πρόγραμμα οφείλουμε και το γεγονός ότι στον πρώτο αγώνα Ironman που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου, είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των Iron Brothers. Τα δυο αδέλφια από την Πορτογαλία, έχοντας στο πλευρό τους το Herois, ανήκουν στους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και την κοινωνία, αποδεικνύοντας καθημερινά πως η πίστη, η επιμονή και η θέληση, μαζί με την κατάλληλη υποστήριξη, είναι ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Στις 23 Οκτωβρίου, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού, δεν πέτυχαν μόνο άλλον ένα αθλητικό τους στόχο, αλλά έβαλαν και ένα ακόμη λιθαράκι στον κεντρικότερο σκοπό της ζωής τους: την αύξηση της ορατότητας στον αθλητισμό και τη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024