Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία – Σερβία 2-0: Σάμπα με Ριτσάρλισον

Βραζιλία – Σερβία 2-0: Σάμπα με Ριτσάρλισον

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον που σημείωσε δύο γκολ (με το δεύτερο να είναι υπέροχο), η Βραζιλία χόρεψε Σάμπα και επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Σερβίας, ξεκινώντας ιδανικά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εντυπωσιακή παράσταση του Ριτσάρλισον, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, ήταν αρκετή ώστε η Βραζιλία να επικρατήσει με σκορ 2-0 της Σερβίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ξεκινώντας ιδανικά τη διοργάνωση.

Ο επιθετικός της Τότεναμ «καθάρισε» για το σύνολο του Τίτε μέσα σε ένα δεκάλεπτο, σκοράροντας δις, στο δεύτερο ημίχρονο και χάρισε τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια της «Σελεσάο» τερματίσει πρώτη στον όμιλό και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρωτοβουλία των κινήσεων να είναι από την Βραζιλία, με την ομάδα του Τίτε να έχει κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους και απαραίτητους χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία της Σερβίας.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Στόικοβιτς περιορίστηκαν σε πιο αμυντικό ρόλο, όμως έκαναν αρκετά καλά τη δουλειά τους, αφού η «Σελεσάο» δεν βρήκε ποτέ τη μεγάλη ευκαιρία, έχοντας μόνο ορισμένα σουτ που δεν ανησύχησαν τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Βραζιλιάνοι μπήκαν… φουριόζοι και με στόχο να καθαρίσουν το ματς. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 62′ ο Ριτσάρλισον μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στη «Σελεσάο» για το 1-0, δίνοντας… φτερά στα πόδια των συμπαικτών του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έντεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης μας πρόσφερε μια στιγμή μαγείας για το 2-0. Στο 73′ ο Βινίσιους βρέθηκε αριστερά, έβγαλε μια ωραία σέντρα με το εξωτερικό και ο Ριτσάρλισον κοντρόλαρε την μπάλα πιάνοντας ένα τρομερό γυριστό σουτ βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Τίτε κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στη Σερβία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024