Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πολλά υποσχόμενη επιλογή FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία και θα αλλάξει το βιοτικό σας επίπεδο!

Η πολλά υποσχόμενη επιλογή FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία και θα αλλάξει το βιοτικό σας επίπεδο!

Franchise Πουκαμισάς

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ένας πολύ μεγάλος εκπαιδευτικός όμιλος, που αναπτύσσεται στη χώρα μας εδώ και 34 χρόνια και μέχρι τώρα έχουν φοιτήσει σε αυτά 109.000 μαθητές!

Μέσα από αυτή τη μακρόχρονη διαδρομή, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς αριθμεί σήμερα 72 Φροντιστήρια σε όλη τη χώρα (8 ιδιόκτητα και 64 franchise), στα οποία φέτος φοιτούν 16.000 μαθητές και εργάζονται 1.089 καθηγητές.

Πλέον, οι δραστηριότητες του Ομίλου δεν περιορίζονται στα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς συστεγάζουν και άλλες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όπως Κέντρο Μελέτης για Μαθητές Δημοτικού, Εκπαιδευτική Ρομποτική και Πληροφορική, Ξένες Γλώσσες και Φοιτητικό Φροντιστήριο.

.

.

Πέραν από την πλέον αξιόπιστη επιλογή για κάθε είδους εκπαιδευτική υπηρεσία, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς παρέχουν τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να ιδρύσει με τη μέθοδο δικαιόχρησης – franchise το δικό του Φροντιστήριο Πουκαμισάς και πραγματικά να κάνει μία πολύ ασφαλή επένδυση με αληθινά υψηλά περιθώρια κέρδους, που θα του αλλάξει τη ζωή!

.

Δείτε τι λέει για τον Όμιλό μας ο συνεργάτης-franchisee Βαγγέλης Τσιγκίστρας:
.

Η εκπαίδευση, ως κλάδος επιχειρηματικότητας, είναι πραγματικά ασφαλής, καθώς αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης, που δύσκολα η μέση ελληνική οικογένεια θα περιόριζε ή θα στερούσε από τα παιδιά της. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στο pick της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας (2008-2018) ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ίδρυσε 48 επιτυχημένα φροντιστήρια, ενώ την τελευταία τριετία, παρά το πλήγμα της πανδημίας, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αύξησαν τους μαθητές τους σε ποσοστό 80%! Μόνο το 2022 τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ίδρυσαν ακόμη 10 νέα Φροντιστήρια στο σύνολό τους, με τη μέθοδο του franchise.

.

.

Προκειμένου κάποιος να ιδρύσει ένα νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι εκπαιδευτικός, καθώς ο Όμιλος παρέχει πλήρη ακαδημαϊκή εποπτεία και καθοδήγηση στους συνεργάτες του. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, πάρα πολλά Φροντιστήρια του Ομίλου ιδρύθηκαν από τραπεζιτικούς, που έλαβαν εθελούσια έξοδο, πρώην στελέχη εταιρειών και επιχειρηματίες. Η επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου, συνεπώς, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μη.

.
Δείτε τι λέει για τον Όμιλό μας ο κος Κωνσταντίνος Μπακάρας, πρώην στέλεχος της εταιρείας Χαλυβουργική:

.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς έχει εκπονήσει ένα συγκεκριμένο αναπτυξιακό πλάνο, βάσει του οποίου το προσεχές διάστημα προτίθεται να λειτουργήσει πολλά νέα Φροντιστήριά του, σε περιοχές – αναπτυξιακούς στόχους τόσο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, όσο και Πανελλαδικά. Τα νέα Φροντιστήρια του Ομίλου πρόκειται να λειτουργήσουν την ακαδημαϊκή περίοδο 2023-2024, συνεπώς τώρα είναι η κατάλληλη ώρα ανεύρεσης, νέων συνεργατών και υλοποίησης όλων των σχετικών βημάτων.

.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς το προσεχές διάστημα έχει οργανώσει δύο μεγάλες δράσεις. Αφενός, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00-19:00 στο Φροντιστήριο Πουκαμισάς της περιοχής Ίλιον – Αγίου Νικολάου, στην οδό Αγίου Νικολάου 6 στο Ίλιον, ο Όμιλος διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, σχετική με το franchise Πουκαμισάς. Στελέχη του Ομίλου θα παρουσιάσουν αναλυτικά την πρόταση του franchise και παράλληλα θα παρευρίσκονται συνεργάτες franchisees του, οι οποίοι θα εκθέσουν την προσωπική τους εμπειρία και θα απαντήσουν σε κάθε απορία των ενδιαφερομένων.

Προκειμένου να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για την ενημερωτική ημερίδα, μπορείτε να ακολουθήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://franchise.poukamisas.gr/imerides-franchise/franchise-diazosis-ilion

.

.

Αφετέρου, για τους ενδιαφερομένους από όλη την Ελλάδα, που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μία ανάλογη ενημέρωση Διαδικτυακά, ο Όμιλος διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ FRANCHISE, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17: 00-19: 00, στην οποία ο Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου, αλλά και συνεργάτες franchisees θα σας παρουσιάσουν την επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή ημερίδα, ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://franchise.poukamisas.gr/imerides-franchise/franchise-nisiwn

H συνεργασία σας με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς θα σας προσφέρει:

  • Το πιο δυνατό brand name στον τομέα της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, που θα ελκύσει στο φροντιστήριό σας πολλούς μαθητές.
  • Τεράστια προβολή τόσο σε πανελλαδικό (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Τύπος, Digital Marketing), όσο και σε τοπικό επίπεδο.
  • Πλήρη μετάδοση της εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας, που περιλαμβάνει βιβλία, διαγωνίσματα, εκπαιδευτικό υλικό, αξιολόγηση των καθηγητών και συνεχή εκπαίδευση τόσο των καθηγητών, όσο και του συνόλου του διοικητικού προσωπικού.
  • Πλήρη μετάδοση της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας, που περιλαμβάνει προτεινόμενους τιμοκαταλόγους, business plan, marketing plan και συνεχή συμβουλευτική για την ορθή διαχείριση ενός εκπαιδευτικού χώρου.
  • Υποστήριξη στην εύρεση του κτηρίου, στον σχεδιασμό και στην αδειοδότηση του εκπαιδευτηρίου, καθώς και στον εξοπλισμό του.

.

Δείτε τι λέει για τον Όμιλό μας ο κος Λευτέρης Λιοδάκης, πρώην τραπεζιτικός:

.

Έτσι, ο μελλοντικός συνεργάτης του Ομίλου, εξασφαλίζει ότι το Φροντιστήριό του, θα πετύχει τον στόχο του και θα καταστεί μία βιώσιμη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Ο ενδιαφερόμενος franchisee έχει, λοιπόν, κάθε λόγο να εμπιστευτεί τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς, καθώς θα δραστηριοποιηθεί σε έναν πολύ γοητευτικό και ασφαλή κλάδο, όπως είναι αυτός της εκπαίδευσης, που έχει πολύ υψηλά περιθώρια κέρδους με το κύρος, την ασφάλεια και την αξιοπιστία ενός πολύ μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου. Παράλληλα, μια πολυάριθμη ομάδα ανθρώπων, με υψηλή τεχνογνωσία, θα τον βοηθήσει να ιδρύσει και να λειτουργήσει μία επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση.

Για κάθε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Ομίλου στα τηλέφωνα 210 4112507 & 6931 823 222.

Δείτε εδώ το site του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Δείτε εδώ τι λένε οι συνεργάτες – franchisees για τον Όμιλο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024