Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η LEROY MERLIN κάνει προσφορές που δεν μπορείς να φανταστείς φέτος την Black Friday!

Η LEROY MERLIN κάνει προσφορές που δεν μπορείς να φανταστείς φέτος την Black Friday!

Οι ιδανικές προτάσεις για εσένα, που ψάχνεις είδη σπιτιού σε καλές τιμές

Βρισκόμαστε ήδη καταμεσής της εβδομάδος της Black Friday και οι προσφορές έχουν ξεκινήσει για τα περισσότερα καταστήματα. Αυτές οι ημέρες όπως πιθανώς γνωρίζεις ήδη, είναι η ιδανική περίοδος της χρονιάς για να κάνεις τα ψώνια σου, μιας και για την Black Friday λαμβάνουν πάντα χώρα οι μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τις ιδανικές προτάσεις μας για εσένα, που ψάχνεις είδη σπιτιού σε καλές τιμές, και όλα μας οδήγησαν στις Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN! Ακολουθούν λοιπόν όλα τα είδη σπιτιού που θα βρεις φέτος σε προσφορά…

Μιας και η Black Friday είναι το Νοέμβρη, τα είδη θέρμανσης είναι Νο#1 στα Black Friday deals της LEROY MERLIN!

Είναι αναμενόμενο λόγω της εποχής στην οποία πέφτει η Black Friday, να περιμένουμε να βρούμε προσφορές σε συσκευές θέρμανσης, γι’ αυτό και τα κλιματιστικά και οι αφυγραντήρες φιγουράρουν στην πρώτη θέση των Black Friday προσφορών της LEROY MERLIN! Τώρα λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνεις τέτοιου είδους αγορές, διότι αυτές τις ημέρες είναι που θα συναντήσεις τις καλύτερες εκπτώσεις που θα παίξουν όλο το χρόνο, τόσο σε κλιματιστικά, όσο και σε αφυγραντήρες!

Τα είδη μπάνιου και κουζίνας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN!

Για την ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού, πας κατευθείαν LEROY MERLIN, κι αυτό γιατί πέρα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτει όλο το χρόνο σε είδη σπιτιού, κάνει και Black Friday προσφορές που πραγματικά θα σε βοηθήσουν, αν σκέφτεσαι να κάνεις μια ανακαίνιση στους χώρους αυτούς! Ανάμεσα στα deals της LEROY MERLIN θα βρεις εκπτώσεις σε έπιπλα μπάνιου, νιπτήρες, ντουζιέρες, λεκάνες, προστατευτικά μπανιέρας αλλά και σε  μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες και φίλτρα νερού.

Ακόμη, αν θέλεις να αλλάξεις όλο το στυλ του χώρου σου, θα βρεις προσφορές μέχρι και σε πλακάκια και συγκεκριμένα σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για το δάπεδο όσο και για τους τοίχους! Με τέτοιες Black Friday εκπτώσεις οι δυνατότητες για αλλαγές στο χώρο σου είναι απεριόριστες!

Μην ξεχάσεις να ψάξεις και τα είδη διακόσμησης ανάμεσα στις Black Friday προσφορές! 

Εκτός όμως από τα είδη σπιτιού που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ριζικές αλλαγές στο χώρο σου, η LEROY MERLIN έχει συμπεριλάβει στις Black Friday προσφορές της και προϊόντα διακόσμησης και συγκεκριμένα κουρτίνες, ώστε να έχεις την επιλογή να διαμορφώσεις το στυλ του σπιτιού σου μου εύκολες και γρήγορες κινήσεις, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία!

Επίσης, εκτός από διακοσμητικά προϊόντα, παίζουν και Black Friday προσφορές σε φωτιστικά: ανακάλυψε φώτα και λάμπες LED, πάνελ LED και προβολείς εξωτερικού χώρου ανάμεσα στις εκπτώσεις της LEROY MERLIN και δώσε φως στους χώρους του σπιτιού σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Τα πάντα για τα εργαλεία σπιτιού και κήπου σε ασυναγώνιστα Black Friday deals! 

Όλοι γνωρίζουμε πως η LEROY MERLIN είναι ο Νο1 προορισμός για τους μάστορες, γι’ αυτό και τα εργαλεία θα ήταν αδύνατο να απουσιάζουν από τις Black Friday προσφορές της! Συγκεκριμένα, τα ηλεκτρικά εργαλεία που θα βρεις σε προσφορά είναι δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας και γωνιακοί τροχοί, που υπό κανονικές συνθήκες, για να τα αποκτήσεις απαιτούν να καταβάλεις αρκετά χρήματα, επομένως η Black Friday στη LEROY MERLIN είναι η ιδανική περίπτωση για να τα κάνεις δικά σου!

Επιπροσθέτως, θα βρεις και μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου: φέτος μπορείς να αποκτήσεις αλυσοπρίονα και θαμνοκοπτικά σε τιμές που δεν θα φανταζόσουν! Τέλος, θα βρεις εκπληκτικές εκπτώσεις και σε αλουμινένιες σκάλες ώστε να είσαι πλήρως εξοπλισμένος για τις εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να κάνεις στο σπίτι αλλά και στον κήπο σου!

Black Friday και LEROY MERLIN σου δίνουν φέτος ακόμη και είδη κήπου και κλιματισμού για το καλοκαίρι!

 

Πέρα όμως από τα προϊόντα θέρμανσης, ανακαίνισης, διακόσμησης και τα εργαλεία, η LEROY MERLIN βλέπει τόσο μπροστά που φέτος μας κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη και βάζει μέσα στη λίστα της για τη Black Friday, προϊόντα για το σπίτι που θα τα χρειαστείς το καλοκαίρι!

Για να είμαστε συγκεκριμένοι, ανάμεσα στις Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN βρήκαμε έπιπλα κήπου, όπως τραπέζια και σαλόνια κήπου αλλά και ψησταριές, όπως ψησταριές υγραερίου και ψησταριές κάρβουνου! Εκεί που καταλήγουμε λοιπόν είναι πως η LEROY MERLIN κάνει Black Friday deals σε όλο το φάσμα των προϊόντων της, ώστε να σου προσφέρει ό,τι κι αν χρειάζεσαι για το σπίτι σου, χειμώνα καλοκαίρι!

Τα SUPER DEALS της LEROY MERLIN είναι άχαστα και τη φετινή Black Friday!

Αν έχεις φτάσει ως εδώ και ακόμη δεν έχεις πειστεί ότι πρέπει να πας LEROY MERLIN φέτος τη Black Friday, τότε λάβε υπόψη σου και αυτό: πέρα από όλα αυτά τα προϊόντα σε προσφορά  που αναφέραμε, παίζουν και επιπλέον είδη σπιτιού σε έκπτωση αν είσαι μέλος του  LEROY MERLIN club! Με μια απλή εγγραφή λοιπόν ξεκλειδώνεις ακόμη μεγαλύτερο όφελος, επομένως αυτό είναι που κάνει τη LEROY MERLIN άχαστο προορισμό για τη Black Friday 2022!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024