«Τρέχει» να προλάβει την πρεμιέρα ο Μπενζεμά
Ο Καρίμ Μπενζεμά κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα κυνηγήσει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος όμως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και τον ιγνυακό τένοντα, κάτι που δεν του επιτρέπει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ένας τραυματισμός που κρατά από τις αρχές Νοέμβρη.
Ο 34χρονος στράικερ θα συνεχίσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να συμπεριληφθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Ντιντιέ Ντεσάν.
Όπως είναι λογικό, ο Γάλλος προπονητής θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει φανέλα βασικού, στη θέση του θα βρεθεί ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν.
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες

