Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσβάσιμες στα ΑμεΑ 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας

Προσβάσιμες στα ΑμεΑ 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας είναι προσβάσιμες στα άτομα με αναπηρία και η καθημερινότητα των μαθητών με αναπηρία γίνεται πιο εύκολη στους σχολικούς χώρους.

Ολοκληρώθηκε το έργο της κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ σε 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας προϋπολογισμού 153.450,00 €, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και επενδυτικούς πόρους του δήμου.

Πλέον οι σχολικές μονάδες είναι προσβάσιμες στα άτομα με αναπηρία και η καθημερινότητα των μαθητών με αναπηρία γίνεται πιο εύκολη στους σχολικούς χώρους.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών κατασκευής δήλωσε: «Αποτελεί για μας προτεραιότητα η ασφάλεια και λειτουργικότητα των σχολείων, ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, και γι΄ αυτό συνεχίζουμε καθημερινά να υλοποιούμε παρεμβάσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Τα σχολεία μας είναι πλέον προσβάσιμα και φιλικά σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Επενδύουμε στις σχολικές κοινότητες, για να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της σχολικής ζωής και να προσφέρουμε στα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες στις σχολικές εγκαταστάσεις».

Η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ αφορά 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024